reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Tak jest kiki [emoji12] problem w tym, ze łóżko mnie parzy w tyłek [emoji16]

Yoan ooo ale narobiłas smaka na kapustę kiszona [emoji7] niech tylko B wroci z pracy i bedzie miał wycieczkę do polskiego sklepu [emoji12][emoji12][emoji12]

Anula o morelach nie słyszałam ale musze spróbować bo śliwek nie lubie [emoji58]

U nas jutro pojawi sie nowy domownik czarny labradorek [emoji7] ale bede miała zajęcie i przytulankę [emoji108] moja córa nic nie wie bo to niespodzianka ale bedzie radość jutro.

A ja musze sie pochwalić kolejny rok z rzędu Majka dostała wyróżnienie w szkole byłam tak dumna, ze prawie pękam [emoji7]
1468509275-4wl2xe.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KolorowaMama gratuluje zdolnej córeczki.
Labladora to ci zazdroszczę tez bym chciała ale niestety my w pracy jak siedzimy to by sie zanudził w mieszkaniu, a teraz z małym dzieckiem to sie nie odważę małego pieska wziąsc ale na pewno kiedys sobie kupie:) Pokaz fotki jak juz będziecie mieli Labka:)

Labradorki sa fajne.
Do niedawna mialam trzy duze psy i marze o tym, zeby z nami jakis byl. Alw teraz w ciazy i potem sama z dzieciakami to nie dam rady jeszcze z psem, pocxekamy az bobo troszke podrosnie

MiMeMi a co z buda? Czytałam w opiniach, ze jest trochę mała w sensie nie ochrania dobrze.. A dzidzia w ziemie bedzie wiec trzeba osłonić.

Marcje, mój starszak jest z lutego. Zaczęliśmy chodzić na spacery w marcu. Nie było problemu. Poźniej dokupiliśmy przedłużkę do budki wraz z wbudowaną moskitierą. Na mocne słońce super. Tylko pamiętaj, ze spacerówka jest kubełkowa. Mi zupełnie nie przeszkadzało, dziecku też nie, jego rehabilitantce też (pozytywnie wypowiedziała się na temat spacerówki), niektórym rodzicom tak. Teraz szukam czegoś innego na wyjazd na wakacje.

KolorowaMama gratuluje zdolnej córeczki :)

Jeśli chodzi o pieski,to uwielbiam je, a zwłaszcza labladory[emoji7] mamy 10 letniego o urodzicow i jest kochany pieszczoch. Labladory są super dla dzieci, ale są tez szalone... Polecam od początku wychowac, zwłaszcza na spacerach, bo jak nie dacie dyscypliny, to będziecie biegać za pieskiem na spacerach jak my na początku :)

Asiz, ja jestem typem pracoholika i w pierwszej ciąży długo pracowałam bo niewyobrażałam sobie siedzieć w domu na l4. Ale już roczny macierzyński był super. Czas szybko leci. I mozna się przyzwyczaić do siedzenia w domu, szczególnie z dzieciątkiem. Tego co mi jednak brakowało to ludzi.

Yoan, ja zrobiłam Nifty tydzień temu. Nie powiem, koszty duże, na usg z tym badaniem poszło 3 tyś. nawet nie chcę na konto zaglądać. A przed nami wakacje i remont samochodu. Ale spokój wewnętrzny przez najbliższe pół roku też cenny. Ja już mam 37 lat prawie, no i te współczynniki ryzyka wzrastają mocno po 35 roku. Chociaż wierzę, ze wszystko będzie ok.

Dziewczyny, mam znowu dzis silne bóle w podbrzuszu glownie po prawej stronie ale po calosci też. Czasem takie klujace czasem az skurczowe ze mam wrażenie ze mi sie macica spina. Wczoraj byly lzejsze, I polozenie sie w domu pomoglo.
Jakieś sugestie?

Czytam Was na raty i ciagle postów przybywa [emoji23][emoji23] jej naprawdę brakuje mi czasu
W pierwszej ciazy to był luz
Teraz z dzieckiem jednak wiecej obowiązków

Aniay
Mam dokladnie to samo od kilku dni. Sztywny, twardy brzuch i ciagniecie w bokach. momentami takie klucie jakby mi ktos z piesci dal.

MiMeMi
Te badania nifty,pappa i ogolnie prenatalki przeciez masz za darmo bez skierowania na NFZ. Chyba ze robilas gdzies za granica.
Ogolnie kazda mama ktora ma skonczone 35 lat w ciazy,lub skonczy 35 przed planowanym terminem porodu ma te badania finansowane przez NFZ.

reklama
Do góry