reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Poźniej napiszę co mi o wózkach kiedyś w sklepie powiedzieli. Mi Babydesign też się podobał ale ostatecznie kupiliśmy inny.

Lekarka mi dzisiaj powiedziała, że przy ogólnym zmęczeniu mozna pomysleć o większej ilości potasu w organizmie. Nieraz pomaga. Jak coś to mała kawa z rana.
Jak skończę Femibion to polecała mama activ dwa razy dziennie przy porannych posiłkach.

Ja mam dzis bardzo zly dzien. Taki, ze mam ochote wrzeszczec. Pacjentka gabinetu zarysowala kierownica roweru moje auto. A sasiad zul chyba dostal zasilek albo 500plus,bo za sciana taka libacja ze wszystko mi sie trzesie w pokoju...

reklama
Shaer, współczuję.

Ja dzisiaj czy tam jutro zaczynam 14 tydzień. I dzisiaj lekarka pokazała wzgórek z którego wykształcają się zewn narządy płciowe. Ale jeszcze dzisiaj trudno ocenić czy chłopiec czy dziewczynka. A tydzień temu lekarz na prenatalnych powiedział, że do określenia płci jeszcze dwa tygodnie. Bazując na informacjach od tych dwóch lekarzy wynika że po ukończonych 14 tyg, czy na początku 15 tygodnia można rozpoznać płeć.

Ja dzisiaj na obiad jadłam frytki. No na nic ochoty nie mam. Po drodze do domu kebab zjadłam, nawet mi smakował o dziwo. Do tego pyszne truskawki i czereśnie ;-)

Kciuki za jutrzejsze wizyty

Miłego wieczoru

Do góry