U nas imprezowy weekend, ale juz poniedzialek wiec pora wrocic do rzeczywistosci:-)
Moi Mezczyzni jeszcze spia to mam chwilke nadrobic co u was
Umowilam sie na prenatalne i mam na 18.07, wczesniej jeszcze13.07 normalna wizyta u mojej gin, juz sie doczekac nie moge:-) dobrze, ze przy rozrabiajacym prawie dwulatku czas szybciej leci
Brzusio powodzenia na wizycie i czekamy na same dobre wiesci
Marlena ja tez z tych spiacych na brzuchu i pod koniec pierwszej ciazy to byl dla mnie koszmar jak sobie miejsca w lozku nie moglam znalezc:/ teraz tez korzystam ile sie da, bo niedlugo sie to skonczy
wspolczuje problemu z plesniawkami, nie pomoge, bo nigdy nie mialam
Shear witaj:-)
Nutka ale sliczne te Twoje dziewczyny
)
Aniay powodzenia na USG!
Kolorowa strasznie tam u was z tym L4:-( a pracodawca zapewni Ci w koncu warunki takie jakie powinien czy jeszcze nic nie wiesz? Korzystaj i spedzaj czas z mama, nacieszcie sie soba.
Olivka a mi sie tak chce pierogow z jagodami
a nastepnym razem do zbierania to zatrudniaj sobie ludzi, bo takie schylanie to jednak duzy wysilek:-)
HappyBabyMama jak dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna fanka Chorwacji, no uwielbiam ten klimat, kulture, widoki ahh:-) my w tym roku odpuszczamy, mielismy jechac sierpien/wrzesien, ale wyszlo, ze kupilismy dzialke i bedziemy sie budowac, wiec kaska bedzie bardziej potrzebna tam, ale w przyszlym roku sobie odbijemy w czworeczke
ojj ja sobie tez mojego nie wyobrazam, zeby mi paznokcie robil
Lista ktora wrzocilyscie calkiem fajna, ale jak wiadomo kazda trzeba dostosowac do swoich potrzeb:-)
BabyWow super pazurki
ja sobie robie sama hybrydki, ale ostatnio jakos tak lenistwo mnie dopadlo i chyba sie zaczne do kogos zapisywac, a co nam tez sie nalezy chwila przyjemnosci i zeby ktos sie nami zajal, a nie zawsze wszystko same
Bridget ja niestety tez ze sklonnoscia do cellulitu
jeszcze tak nie widac, dobrze, ze koncowke mamy w zimie to nie bedzie trzeba nog odslaniac. Nie no ja ledwo za wami nadarzam w tym tempie co piszecie teraz, a Ty kazesz jeszcze zwiekszyc produkcje?
mi sie tez dziurka w zebie zrobila i czekam do II trym. z wizyta, niech mi to zalepi:/
Truskaweczka kompletowanie wyprawki to super sprawa, troche dlatego licze jednak na corke, wtedy bede mogla poszalec, bo po synku tez wiekszosc mam:-)
Kamag witaj i sluchaj lekarza, jestes pod kontrola, wiec bedzie wszystko dobrze, a w internecie nie ma co czytac, bo tylko idzie zeswirowac:-)
No to tyle, bo mamowy alarm z drugiego pokoju:-) milego dnia
Napisane na LG-P710 w aplikacji
Forum BabyBoom