reklama
Danutka24
Fanka BB :)
Nutka13 ale super masz rodzinkę :-)
Brzusio,trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :-) będzie na pewno ok [emoji108]
Trzymaj się dzielnie :-)
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Brzusio,trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :-) będzie na pewno ok [emoji108]
Trzymaj się dzielnie :-)
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Brzusio powodzenia. Trzymam kciuki!
Witam nową mamę.
Dostałam wczoraj poduszkę rogala do spania - rewelacja! Polecam wszystkim lubiącym spać na brzuchu które się powoli oduczają
Witam nową mamę.
Dostałam wczoraj poduszkę rogala do spania - rewelacja! Polecam wszystkim lubiącym spać na brzuchu które się powoli oduczają
aniay powodzonka!nutka fajna rodzinkaja mam dzis badania prenatalne,i sie stresuje bo odkąd wyszłam ze szpitala to w sumie caly czas leze bo mi sie napina ten brzuch.nie wiem z czego tak sie dzieje
Będzie dobrze :* Trzymam kciuki :*
kolorowaMama
Witam nową mamę.
Miałam rogala w pierwszej ciazy, genialna sprawa i sprawdziło sie super przy kamieniu małej po urodzeniu rownież polecam i sama czekam na przesyłkę [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nową mamę.
To jakaś specjalna poduszka ? Ja uwielbiam spac na brzuchu i nie wyobrazam sobie inaczej dopoki brzucha nie widac to moge tak spac
reklama
KolorowaMama a czemu nie płacą 100% za zwolnienie ? Myślałam że zawsze w ciąży jest 100%.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom