reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Lui kurdę nie wiem co napisać! Straszne! Współczuje Wam bardzo.Nie mam pojęcia co się stało. Trzy tygodnie temu byłam na usg i było piękne serduszko. A dzisiaj się okazało, że dziecko prawie nic nie urosło i do tego nie ma akcji serca. Ja już miałam dziwne przeczucia od tygodnia, ale stwierdziłam, że to mój wymysł. Przeszły mi nagle wszystkie objawy.. Dzisiaj mam 11 tydzień ciąży, a dziecko zmarło zaraz po poprzedniej wizycie. Nie plamiłam, bo brałam luteine. W ciągu trzech tygodni dwa razy wymiotowałam i byłam świecie przekonana że jest wszystko okej. Mi i mężowi dziś serce pękło. Ból niesamowity..
Lui nawet niewiesz jak mi przykro.
Ostatnim razem tez tak mialam, na wizycie pieknie serce bilo...a po 2 tyg. Czulam ze cos jest nietak bo dziwnie brzuch mnie bolal ...pojechalam i okazalo sie ze moja dzidzia zaraz po wizycie musiala odejsc...
Teraz te demony wrocily...
Ostatnim razem tez tak mialam, na wizycie pieknie serce bilo...a po 2 tyg. Czulam ze cos jest nietak bo dziwnie brzuch mnie bolal ...pojechalam i okazalo sie ze moja dzidzia zaraz po wizycie musiala odejsc...
Teraz te demony wrocily...
kolorowaMama
Lui tak mi przykro myslalam, ze zostaniemy juz w komplecie, jesteśmy z Toba i mam nadzieje, ze dzidziuś szybko wroci do Ciebie [emoji8] tulę mocno!
Ankamaz ja to od czasu tej ciąż wyje nawet na reklamach i na widok małych dzieci w sklepie [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ankamaz ja to od czasu tej ciąż wyje nawet na reklamach i na widok małych dzieci w sklepie [emoji85]
maryqska
A teraz mnie złapał wirus (bo juz sama nie wiem co to, czy jest jedno nocny wirus) cała noc wymiotowałam, dwa dni wcześniej moja Julcia, tez cała noc;
myślałam, ze zjadła cos nie tak, a ja teraz, masakra jakas
Wzięłam zwolnienie z pracy, wczoraj ledwo dokończyłam bo juz w pracy mnie ciągło;
Mam nadzieje, ze sie wykuruje
Zastanawiam sie jak uzupełnić jakieś elektrolity, wody jakos nie mogę pic
myślałam, ze zjadła cos nie tak, a ja teraz, masakra jakas
Wzięłam zwolnienie z pracy, wczoraj ledwo dokończyłam bo juz w pracy mnie ciągło;
Mam nadzieje, ze sie wykuruje
Zastanawiam sie jak uzupełnić jakieś elektrolity, wody jakos nie mogę pic
Maryqska pijac wode sie nie odwodnisz... musisz sie zmusic by sie nie odwodnic...
Niestety zadne soki, herbaty tego nie zastapia..
A ja co? Zlapalam dola...przez te wiesci tu zaczynam panikowac...pierwszy raz w tej ciazy, boje sie strasznie...;(
A ja co? Zlapalam dola...przez te wiesci tu zaczynam panikowac...pierwszy raz w tej ciazy, boje sie strasznie...;(
HappyBabyMama
Ja tez po dzisiejszej wiadomości popadam w paranoje.Maryqska pijac wode sie nie odwodnisz... musisz sie zmusic by sie nie odwodnic...
KIKI83
Lui to straszne! Po prostu nie moge uwierzyć w to co wlasnie przeczytałam ((( Współczuje bardzo i tulę mocno!!!
reklama
Madziulka890
Aktywna w BB
Lui bardzo mi przykro. Szczerze wspolczuje.wracaj do.nas jak najszybciej z dwoma kreskami znow. Bo to jedyne co ukoi bol.
Przeczytalam ta tragiczna.wiadomosc przed swoim usg I jak weszlam tylko gabinetu to z.emocji wybuchlam placzem .
Przeczytalam ta tragiczna.wiadomosc przed swoim usg I jak weszlam tylko gabinetu to z.emocji wybuchlam placzem .