reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety serduszko przestało bić..
Dziecko zmarło dwa tygodnie temu.
;(((((( nie wierzę :(( łzy same lecą, strasznie mi przykro .... ;((((

jestem mega rozbita :((( mój gin na urlopie , popadłam w paranoje , ja wlaśnie od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu nie mam żadnych objawów ;((((
myślałam, ze już jesteśmy "bezpieczne" :(((((( Już powstał wątek marcówek , przeszłyśmy na poziom wyżej, myślę naiwnie jak dziecko

reklama
Serduszka przestaly bic...
Pierwsza ciaza obumarla w 6tc - nieznamy przyczyny, to bylo prawie 8 lat temu
Druga corka szczesliwie donoszona
Trzecia ciaza w 15 tc przestalo bic serduszko wada genetyczna
Czwarta ciaza serduszko przestalo bic w 8tc, niby ciaza zdrowa
Teraz moja 5 ciaza, a 4 ciaza miala termin na 23 stycznia tego roku, a ta ciaza date ma na 24.01 musi sie teraz udac ..

Mimo tych porazek w tej ciazy jestem nad wyraz spokojna, choc dzisiejsze wiadomosci podciely mi skrzydla;(

Dziewczyny, wyedytowałam listę mamuś styczniowych (wreszcie, przepraszam)
Zerknijcie czy jesteście na niej i czy chcecie coś dodać
Link do: Lista mam styczniowych 2017

Julia, Ja też teraz w strachu do usg. Tulam internetowo, trzymaj się kochana. Wszystkie musimy się trzymać, chociaż wiadomości takie że serce staje na jedno uderzenie.

Julia, Ja też teraz w strachu do usg. Tulam internetowo, trzymaj się kochana. Wszystkie musimy się trzymać, chociaż wiadomości takie że serce staje na jedno uderzenie.
Mnie nie ma na liście i taka ta lista mało czytelna. Widzę, że nie ma kilku osób powpisywanych w wątku "lista".

Ostatnia edycja:
Aniay ten lik mnie kieruje na watek ladne piersi hihi;)
Mnie niema na liscie:/
A moge prosic o inny kolor czcionki? Bo ja mam czarne tlo i wszystko sie zlewa...

Betina79 no troche sie przeszlo...;(

Mnie nie ma na liście i taka ta lista mało czytelna. Widzę, że nie ma kilku osób powpisywanych w wątku "lista".
Informacje poproszę, przejrzałam wątek i te osoby które widziałam wpisałam. Możesz mi powiedzieć o kim zapomniałam (i termin)?

Aniay ten lik mnie kieruje na watek ladne piersi hihi;)
Mnie niema na liscie:/
A moge prosic o inny kolor czcionki? Bo ja mam czarne tlo i wszystko sie zlewa...

Betina79 no troche sie przeszlo...;(

Jak zrobię jasny to znowu dziewczyny z jasnym tłem nie będą widzieć nic.
Powiększę czcionkę

Mnie nie bylo, ale juz sie dopisalam:happy:

reklama
Gratuluje udanych wizyt [emoji8]

Aniay u mnie juz padło tyle terminow, ze nie wiem jaki [emoji23] z ostatniego usg 15.01 zobaczymy co wyjdzie 12 stego [emoji12]

Ja cały czas wcinam dzis śledzie w śmietanie [emoji15] zgagę mam jak diabli ale nie moge sie opanować [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] jutro zaczynam 13 tc i az nie wierze, ze to prawie 10 tyg temu dowiedziałam, sie ze bedzie dzidziuś [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry