reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A musze Wam powiedzieć, ze mnie do kawy w pierwszej ciazy totalnie odrzuciło, teraz spokojnie mogę sie napić, i jak w pierwszej nie mialam(nie pamietam) zachcianek to teraz kwaśne, ostre, cos chciałabym bardzo chłopaka, ale jak bedzie dziewczynka tez bede szczęśliwa, bo najważniejsze, zeby było zdrowe !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też sobie popijam czasami delikatna kawę z mlekiem, ale różne opinie slyszalam. Jedni mówią ze trzeba się pozbyć kofeiny (kawy i mocnej herbaty) a inni ze mała czarna nie zaszkodzi.

ja piję kawę wtedy, kiedy mam ochotę- czytajcie raz na 3-4 dni. Jeśli mnie od czegoś odpycha- to unikam. teraz mam fazę antymięsną. Jak pomyślę o mięsie , wędlinie czy czymś takim, to od razu mam pełne usta :(( Zdecydowanie mam teraz fazę na owoce i warzywa

Kolorowa czekamy na wieści.
Co do kawy ja mam odruch wymiotny jak czuje kawę sypana od rozpuszczalne też mnie odrzucilo ale im dalej w las z ciąża tym częściej wracam do małej rozpuszczalne kawusi z mlekiem.

A wczoraj dopadła mnie pierwsza ciążowa zachcianka niestety nie spełniona leżąc w łóżku wieczorem zamarzylam o śledziach w śmietanie i ziemniaczkach. Dostałam wręcz slinotoku ale musiałam obyć się smakiem

Ja sie śmieje ze zamiast kawe z mlekiem pije bardziej mleko z kawa [emoji23][emoji23] ale juz coraz mniej, zawsze piłam koło 2 kubków a teraz tylko jeden rano

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry