reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego i samych uśmiechów dla córki kolorowejMamy :)
Serdecznie witam Happy3 i gratuluję z całego serca trojaczków :) no i trzymam kciuki żeby ciąża była bezproblemowa :)
Brzusio pomyśl że przecież robisz to dla maleństwa :) a jak będzie Ci się nudziło to pisz tu, w grupie raźniej :)
Ja dzisiaj mam okropny dzień, czuję się bez sił :/ poza tym nie mogę nic jeść bo mnie od wszystkiego odrzuca.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Datę porodu lekarz wyznaczył na 30 stycznia, wiec jeszcze sie do Was łapię. [emoji1]
Jestem przerażona bo okazało sie, ze moja ciąża jest trojacza. W 7 tygodniu dzieci miały po ok. 1cm. Za trzy dni mam kolejna wizytę.
Dodatkowo okazało sie, ze mam krwiaka w macicy, wiec od razu zwolnienie.

To moja pierwsza ciąża.
Czy sa tu jakieś mamy trojaczków lub bliźniaków?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy:) Gratulacje, potrojny cud a potem potrojnie duzo roboty:happy: Tak jak pisalas pewnie koncowka bedzie w szpitalu i ryzyko wczesniactwa spore, ale glowa do gory trzeba myslec pozytywnie i byc przygotowanym na wszystko i wcześniej :happy:
Happy3 witamy serdecznie :) ale bedziesz az trzy serduszka do kochania :* [emoji7][emoji7][emoji7]
Jak sie czujesz ?

Agusiu dziękujemy bardzo :)
Troche sie boje tej różnicy ale z drugiej strony wiem, ze Majka jest juz samodzielna wiec bedzie łatwiej.

Ja tez sie boje tej różnicy wieku u nas 5 lat.
Wszystkiego najlepszego dla córci:happy:
Nie mam nic minęło 7 lat do tego przeniosłam sie z pl do uk no i po pierwszym porodzie mówiłam, ze wole umrzeć niz rodzic raz jeszcze wiec pozbywalam sie wszystkiego na bierząco [emoji23] a tu proszę kilka lat minęło, ból poszedł w niepamięć i narodziła sie wielka chęć zostania mamusia raz jeszcze [emoji7][emoji12]

Ja tez mialam takie zdanie :D Ale w tym roku mi sie odmienilo:happy:
Jedynie maja mi pobrać jeszcze próbkę na czystość pochwy.zalamalam sie:(
Nie łam sie kochana, pisz do nas i pytaj duzo lekazy, niech nie zapominaja , ze jestes:happy: Któraś z dziewczyn zasugerowala, zebys zapytala po co masz lezec do piatku, tez bym zapytala. A ta czystosc pochwy jest pobierana wacikiem do uszu i szybciej niz cytologia, wiec luzik:happy:

Witamy:) Gratulacje, potrojny cud a potem potrojnie duzo roboty:happy: Tak jak pisalas pewnie koncowka bedzie w szpitalu i ryzyko wczesniactwa spore, ale glowa do gory trzeba myslec pozytywnie i byc przygotowanym na wszystko i wcześniej :happy:

Ja tez sie boje tej różnicy wieku u nas 5 lat.
Wszystkiego najlepszego dla córci:happy:

Ja tez mialam takie zdanie :D Ale w tym roku mi sie odmienilo:happy:

Nie łam sie kochana, pisz do nas i pytaj duzo lekazy, niech nie zapominaja , ze jestes:happy: Któraś z dziewczyn zasugerowala, zebys zapytala po co masz lezec do piatku, tez bym zapytala. A ta czystosc pochwy jest pobierana wacikiem do uszu i szybciej niz cytologia, wiec luzik:happy:
Ja pytałam to lekarz powiedzial ze miałam plamienie i ze szkoda ryzykować i ze jak ma człowiek skaleczenie to dłużej sie goi niż 3 dni wiec takie są odpowiedzi lekarzy:)

A i dziewczyny dostałam magnez w kroplówce bo stwierdził ze mam za twardy brzuch a ja mam chyba dlatego ze mam zaparcia:)ech ci lekarze:)

A i dziewczyny dostałam magnez w kroplówce bo stwierdził ze mam za twardy brzuch a ja mam chyba dlatego ze mam zaparcia:)ech ci lekarze:)
Brzusio ja na plamienia tez dostałam magnez wiec spoko to na pewno przy plamieniach norma. Odpoczywaj i sie nie martw noże i dobrze ze tam leżysz przynajmniej mąż daleko :) buziaki

reklama
Do góry