reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego i samych uśmiechów dla córki kolorowejMamy :)
Serdecznie witam Happy3 i gratuluję z całego serca trojaczków :) no i trzymam kciuki żeby ciąża była bezproblemowa :)
Brzusio pomyśl że przecież robisz to dla maleństwa :) a jak będzie Ci się nudziło to pisz tu, w grupie raźniej :)
Ja dzisiaj mam okropny dzień, czuję się bez sił :/ poza tym nie mogę nic jeść bo mnie od wszystkiego odrzuca.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Datę porodu lekarz wyznaczył na 30 stycznia, wiec jeszcze sie do Was łapię. [emoji1]
Jestem przerażona bo okazało sie, ze moja ciąża jest trojacza. W 7 tygodniu dzieci miały po ok. 1cm. Za trzy dni mam kolejna wizytę.
Dodatkowo okazało sie, ze mam krwiaka w macicy, wiec od razu zwolnienie.

To moja pierwsza ciąża.
Czy sa tu jakieś mamy trojaczków lub bliźniaków?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy:) Gratulacje, potrojny cud a potem potrojnie duzo roboty:happy: Tak jak pisalas pewnie koncowka bedzie w szpitalu i ryzyko wczesniactwa spore, ale glowa do gory trzeba myslec pozytywnie i byc przygotowanym na wszystko i wcześniej :happy:
Happy3 witamy serdecznie :) ale bedziesz az trzy serduszka do kochania :* [emoji7][emoji7][emoji7]
Jak sie czujesz ?

Agusiu dziękujemy bardzo :)
Troche sie boje tej różnicy ale z drugiej strony wiem, ze Majka jest juz samodzielna wiec bedzie łatwiej.

Ja tez sie boje tej różnicy wieku u nas 5 lat.
Wszystkiego najlepszego dla córci:happy:
Nie mam nic minęło 7 lat do tego przeniosłam sie z pl do uk no i po pierwszym porodzie mówiłam, ze wole umrzeć niz rodzic raz jeszcze wiec pozbywalam sie wszystkiego na bierząco [emoji23] a tu proszę kilka lat minęło, ból poszedł w niepamięć i narodziła sie wielka chęć zostania mamusia raz jeszcze [emoji7][emoji12]

Ja tez mialam takie zdanie :D Ale w tym roku mi sie odmienilo:happy:
Jedynie maja mi pobrać jeszcze próbkę na czystość pochwy.zalamalam sie:(
Nie łam sie kochana, pisz do nas i pytaj duzo lekazy, niech nie zapominaja , ze jestes:happy: Któraś z dziewczyn zasugerowala, zebys zapytala po co masz lezec do piatku, tez bym zapytala. A ta czystosc pochwy jest pobierana wacikiem do uszu i szybciej niz cytologia, wiec luzik:happy:

Witamy:) Gratulacje, potrojny cud a potem potrojnie duzo roboty:happy: Tak jak pisalas pewnie koncowka bedzie w szpitalu i ryzyko wczesniactwa spore, ale glowa do gory trzeba myslec pozytywnie i byc przygotowanym na wszystko i wcześniej :happy:

Ja tez sie boje tej różnicy wieku u nas 5 lat.
Wszystkiego najlepszego dla córci:happy:

Ja tez mialam takie zdanie :D Ale w tym roku mi sie odmienilo:happy:

Nie łam sie kochana, pisz do nas i pytaj duzo lekazy, niech nie zapominaja , ze jestes:happy: Któraś z dziewczyn zasugerowala, zebys zapytala po co masz lezec do piatku, tez bym zapytala. A ta czystosc pochwy jest pobierana wacikiem do uszu i szybciej niz cytologia, wiec luzik:happy:
Ja pytałam to lekarz powiedzial ze miałam plamienie i ze szkoda ryzykować i ze jak ma człowiek skaleczenie to dłużej sie goi niż 3 dni wiec takie są odpowiedzi lekarzy:)

A i dziewczyny dostałam magnez w kroplówce bo stwierdził ze mam za twardy brzuch a ja mam chyba dlatego ze mam zaparcia:)ech ci lekarze:)

A i dziewczyny dostałam magnez w kroplówce bo stwierdził ze mam za twardy brzuch a ja mam chyba dlatego ze mam zaparcia:)ech ci lekarze:)
Brzusio ja na plamienia tez dostałam magnez wiec spoko to na pewno przy plamieniach norma. Odpoczywaj i sie nie martw noże i dobrze ze tam leżysz przynajmniej mąż daleko :) buziaki

reklama
Do góry