Agusia1987
Entuzjast(k)a
Oo znalazłam moje stare konto wiec będę pisała z tego loginu Truskaweczka2017 wiec widzę ze nie jestem osamotniony w takiej sytuacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam go na żywo, koła pompowane, składa się pięknie ale nie mam doświadczenia z takimi uniwersalnymi wózkami.Aniay najlepiej żebyś poszła do sklepu i zobaczyła na żywo albo chociaż na jakims filmiku do jakich rozmiarów się składa ten wózek. Dość konkretny się wydaje rozmiarowo. Ja mam kółka piankowe w wózku po synku i jak dla mnie są ok ale dużo mam woli pompowane bo niby lepsza amortyzacja,w każdym razie o tym zawsze są dyskusje wiec warto na żywo zobaczyć jakie koła Ci odpowiadają.
Do wózka jest składana gondolka którą na początku można używać. Wózek jest ciężki, fakt ale w większość miejsc będe targała go samochodem.Aniay co do tego wózka to tylko bym się zastanowiła jeśli chodzi o siedzenie. Z tego co widać na zdjęciu to nawet jak odchylisz to wciąż maluch jest w tej samej pozycji. To może być niewygodne i trochę obciążające dla kręgosłupa dziecka. A tak to wózek ładny
Tyle że ja szukalam jak najmniejszego żeby się wszędzie zmieścił i był lekki żebym mogła się z nim wszędzie wladowac
Ważne gdzie i jak głównie będziesz używała wózka, no każdy potrzebuje czegoś innego
jeeeej mam tak plecy spalone! nie wiem jak zasnę ! Siedzialam z koleżanką nad stawem, chłodniej bylo i nawet nie czulam kiedy tak mnie zjarało! Byłam w sukience z szerokimi ramiączkami i tak kiczowato na dodatek się opaliłam
A słyszałyście coś po jakim czasie po cc można rodzić naturalnie? Czy w ogóle coś takiego jest. Bo mi koleżanka coś mówi, że żeby po cc móc rodzić naturalnie to musi minąć 2 -3 lata, wcześniej koniecznie druga cesarka