reklama
Właśnie nigdy nie miałam krwawienia po stosunku i w poprzedniej ciąży tez nie co prawda miałam plemienia w poprzedniej ale to mu od stosunku.nic narazie obserwuje male plamki brązowe na wkladce jesli nie przejdzie to trzeba jechac,nie na widzę szpitali i wolałabym tego uniknąć.dos ze mam mdłości i nie mogę jesc to w szpitalu takie okropne jedzenieMArlenka powodzonka na wizycie! Pewnie będą super wieści Dzidzia już taka duża, dwa razy większa niż na poprzedniej wizycie
Brzusio ja w tej ciąży, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciązy po każdym zbliżeniu miałam plamienia - takie różowe. A że nie wiedziałam, że jestem w ciąży to tylko machnęłam ręką. A to już był znak tego, że byłam w ciąży i mam wszystko bardzo ukrwione. A Ty też tak miałaś po poprzednich stosunkach w ciąży?
W poprzedniej ciąży po pierwszym stosunku ok. 8 tc miałam krwawienie i okazało się, że w ten sposób dał o sobie znać krwiaczek na macicy. Gdyby nie to, pewnie nie dowiedziałabym się że on w ogóle jest. Lekarz dał mi na to duphaston (ulubiony lek forumowiczek )
Danutka24
Fanka BB :)
Asiz, to na pewno nie jest wyrostek :-) weź nospe, przejdzie Ci.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Bridget Jones
Brzusio nie nastawiaj się na pobyt w szpitalu,jak coś to myślę że skończy się na 'przeglądzie'czy wszystko ok i do domku wrócisz,najwyżej bogatsza o receptę na duphaston.
Chciałabym żeby to tak wyglądało ale w szpitalu nastawiają sie odrazu na przyjęcie ostatnio tak bylo jak pojechalam z zapaleniem pochwy to pani byla bardzo nie przyjemna ze oni nie badaja tylko odrazu przyjmują na oddział boże ile sue nasłuchalam zanim zawiadomila lekarza i mnie zbadalBrzusio nie nastawiaj się na pobyt w szpitalu,jak coś to myślę że skończy się na 'przeglądzie'czy wszystko ok i do domku wrócisz,najwyżej bogatsza o receptę na duphaston.
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
Brzusio jestem w 1 ciąży i co prawda jestem niedoswiadczona I mało wiem, ale wydaje mi się że tak jak dziewczyny piszą teraz te miejsca są bardziej ukrwione i dlatego po stosunku wystąpiła krew.
Mój M gdy dowiedzial się ze jestem w ciąży bal się zbliżyć bo myślał ze przez cała ciążę nie można... No ale swoim urokiem go przekonałam A gdy było po, zaczęła lecieć krekrew. Okropnie się wystraszylam, że coś zrobiliśmy malenstwu. Na drugi dzień był brązowy dluz, a po 2 dniach wszystko wróciło do normy.
Moim zdaniem jeśli się nie nasila to nie masz się czym martwić
Mój M gdy dowiedzial się ze jestem w ciąży bal się zbliżyć bo myślał ze przez cała ciążę nie można... No ale swoim urokiem go przekonałam A gdy było po, zaczęła lecieć krekrew. Okropnie się wystraszylam, że coś zrobiliśmy malenstwu. Na drugi dzień był brązowy dluz, a po 2 dniach wszystko wróciło do normy.
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
A swoją drogą nastukalyscie tych postów...
Od wczoraj mnie nie było a już miałam do nadrobienia 11 str
Powodzenia dziś na wizytach
Od wczoraj mnie nie było a już miałam do nadrobienia 11 str
Powodzenia dziś na wizytach
betina79
love it : )No ale swoim urokiem go przekonałam
HappyBabyMama
Ja bym sobie dała spokój E szpitalem tylko sie nastresujesz a jeszcze szpital to jedno wielkie skupisko bakteri. Poszłabym do normalnego lekarza jak nie ma twojego to do jakiegokolwiek a jak jest twój do oczywiscie do twojego. w szpitalu to albo cię odprawią z Kwitkiem albo położą i i tak nic sie nie dowiesz. Idź do normalnego ginekologa jakiegos w przychodni i niech cię zbada jak nie ustąpi.
reklama
I nie byłaś nigdzie u lekarza?Brzusio jestem w 1 ciąży i co prawda jestem niedoswiadczona I mało wiem, ale wydaje mi się że tak jak dziewczyny piszą teraz te miejsca są bardziej ukrwione i dlatego po stosunku wystąpiła krew.