reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Prostyy sposib na sprawdzenie czy to wyrostekhej dziewczyny! mam niepokojące objawy od wczoraj . i nie wiem czy jest to kolka czy wyrostek...
mam co prawda od wczoraj wzdęcia i nie oddałam wczoraj kału, ale już dzisiaj byłam dwa razy na kibelku i ból nie ustaję...jest to kolkowy bół dokładnie w tym miejscu co wyrostek....dzwoniłam do swojej lekarki i powiedziałą, że albo kolka raczej albo więzadła...kazała mi poczekać do wieczora czy ból się nie nasili...na razie nie jest jakiś straszny ale nieustający...na szczęście zrobiłam sobie dzisiaj wolne więc jestem w domu...
Kladziesz sie na podlodze I prosisz kogos zeby lekko wcisnal w miejscu wyrostka, jesli boli mocniej jak wciska, to nie wyrostek, jesli jak puszcza to wyrostek.
MiMeMi
Fanka BB :)
Asiz, kciuki, aby wszystko było ok.
Marlena, kciuki za wizytę.
Żeby zamknąć temat karmienia. Podejdzcie przed porodem do szpitala i dowiedzcie się jak wygląda dostępność mleka mm.
Tak jak napisałam, u mnie w szpitalu było bez ograniczeń. Położne pytały się tylko czy mam zamiar karmić piersią czy tylko mm i na tej podstawie mówiły, ile podawać mleka na każde karmienie.
Oliwka, nie dziwie się, że Wam karmienie nie poszło. Zauważyłam, że jak dziewczyny zostawały w szpitalu dłuzej to kończyło się na laktatorze a poźniej mm. W szpitalu nie ma tego komfortu co w domu. Ja sie strasznie cieszyłam, że pomimo cc poszliśmy 3 dnia do domu.
Marlena, kciuki za wizytę.
Żeby zamknąć temat karmienia. Podejdzcie przed porodem do szpitala i dowiedzcie się jak wygląda dostępność mleka mm.
Tak jak napisałam, u mnie w szpitalu było bez ograniczeń. Położne pytały się tylko czy mam zamiar karmić piersią czy tylko mm i na tej podstawie mówiły, ile podawać mleka na każde karmienie.
Oliwka, nie dziwie się, że Wam karmienie nie poszło. Zauważyłam, że jak dziewczyny zostawały w szpitalu dłuzej to kończyło się na laktatorze a poźniej mm. W szpitalu nie ma tego komfortu co w domu. Ja sie strasznie cieszyłam, że pomimo cc poszliśmy 3 dnia do domu.
Danutka24
Brzusio, idź do szpitala,będziesz spokojniejsza.
Asiz ,może nospa pomoże? Goraczkujesz?
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiz ,może nospa pomoże? Goraczkujesz?
Danutka24
Ja właśnie przez przeboje z zastojem i ranami byłam długo w szpitalu,bo mały bardzo spadł na wadze... Z łaska pozwolono nam kupić Nan pro i dokarmiać.... Ehh...
reklama
Bridget Jones
Asiz jak masz czas to pojechałabym na pogotowie żeby cię sprawdzili bo stres na pewno nie pomaga w rozluźnieniu bólu.ja przez dwu dniowa przerwę w tak zwanej dwojeczce kibelkowej miałam taki bol ze myślałam że umieram i puścilo po nospie.Moja kuzynka natomiast miała podobny i okazało się ze cysta jej pękła także dla świętego spokoju pojechałabym do lekarza.