reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

aniay ja jestem przerazona wynikiem referendum. niestety widze mase negatywnych konsekwencji tego I to takich dalekosieznych...
A powiedz jak nastroje na miejscu?

reklama
Asiz odpoczywaj i się nie męcz poleż w domku :)

Brzusio jak naprawdę się aż tak abrdzo stresujesz to jedz na pogotowie niech cie przepadają będziesz spokojniejsza tak sie nam ze strasu zamęczysz kochana :)

hej dziewczyny! mam niepokojące objawy od wczoraj :oo2: . i nie wiem czy jest to kolka czy wyrostek...
mam co prawda od wczoraj wzdęcia i nie oddałam wczoraj kału, ale już dzisiaj byłam dwa razy na kibelku i ból nie ustaję...jest to kolkowy bół dokładnie w tym miejscu co wyrostek....dzwoniłam do swojej lekarki i powiedziałą, że albo kolka raczej albo więzadła...kazała mi poczekać do wieczora czy ból się nie nasili...na razie nie jest jakiś straszny ale nieustający...na szczęście zrobiłam sobie dzisiaj wolne więc jestem w domu...
Prostyy sposib na sprawdzenie czy to wyrostek
Kladziesz sie na podlodze I prosisz kogos zeby lekko wcisnal w miejscu wyrostka, jesli boli mocniej jak wciska, to nie wyrostek, jesli jak puszcza to wyrostek.

Asiz, kciuki, aby wszystko było ok.

Marlena, kciuki za wizytę.

Żeby zamknąć temat karmienia. Podejdzcie przed porodem do szpitala i dowiedzcie się jak wygląda dostępność mleka mm.
Tak jak napisałam, u mnie w szpitalu było bez ograniczeń. Położne pytały się tylko czy mam zamiar karmić piersią czy tylko mm i na tej podstawie mówiły, ile podawać mleka na każde karmienie.

Oliwka, nie dziwie się, że Wam karmienie nie poszło. Zauważyłam, że jak dziewczyny zostawały w szpitalu dłuzej to kończyło się na laktatorze a poźniej mm. W szpitalu nie ma tego komfortu co w domu. Ja sie strasznie cieszyłam, że pomimo cc poszliśmy 3 dnia do domu.

Aniay, my na poprzednim wątku zamkniętym miałyśmy regulamin. I wstęp miały dziewczyny z jakąś aktywnością- minimum wpisów.
Strzelam sobie teraz w kolano, bo ja matka pracująca i nie zawsze mam czas, ale trudno, kiedyś mi się uda ;-)

Ja właśnie przez przeboje z zastojem i ranami byłam długo w szpitalu,bo mały bardzo spadł na wadze... Z łaska pozwolono nam kupić Nan pro i dokarmiać.... Ehh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asiz jak masz czas to pojechałabym na pogotowie żeby cię sprawdzili bo stres na pewno nie pomaga w rozluźnieniu bólu.ja przez dwu dniowa przerwę w tak zwanej dwojeczce kibelkowej miałam taki bol ze myślałam że umieram i puścilo po nospie.Moja kuzynka natomiast miała podobny i okazało się ze cysta jej pękła także dla świętego spokoju pojechałabym do lekarza.

Do góry