reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Wątek ogólny musi zostać dostępny dla wszystkich, również dla mam które dopiero dołączą. Będzie stworzony odrębny wątek zamknięty, dla nominowanych wybrańców ;)

Mówisz nominowanych???
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A Sancia i tak nie należy do naszej grupy prawda??
To teraz gdzie to bedzie pisane tylko w wątku zamkniętym???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czoperka ja zaszłam w ciąże karmiąc nadal synka. Ja nie widzę żadnej różnicy. W pierwszej ciąży mi nie urosły i teraz też nie, pełniejsze też nie są. W tej ciąży jedynie bolą mnie sutki

Kurcze co dopiero pisałysmy ze u nas taka miła atmosfera na wątku a tu pierwsza kłótnia zaliczona:-DAle wyjątek potwierdza regułę i myślę że nadal utrzymamy atmosferę wsparcia a nie jechania po sobie:-) :)
Wątek zamknięty przyda się prędzej czy później wiec założyć nie zaszkodzi.
Co do karmienia to tego typu komentarze i budowanie wokół kp religii powoduje że nie jedna dziewczyna dostaje autentycznej depresji.Wiadomo ze kp lepsze ale to nie dla każdego i juz.ja tez wyrosłam na mm i niczego mi nie brakuje:-D
A najlepiej żeby mamy udzielały się na wątku na którym rodzą, można pisać na wszystkich 12 miesiącach ale po co?;)
Dobranoc kobitki,jutro prosimy tez o same dobre wieści z wizyt.

No właśnie pisałysmy niedawno ze nasze forum najlepsze a tu dzis takie klocki:)ale wszędzie znajdzie sie ktos mądrzejszy od całego świata:(dziewczyny kochane ja dzis strasznie się wystraszyłam bo po stosunku pojawił sie krew:(kurczę nie wiem co mam robic czy jechac na pogotowie czy czekać do rana:(

A duzo ten krwi? Czy tylko było trochę i juz jest ok? Mogłas sobie podrażnić w stodku teraz to wszystko jest bardzo delikatne. Ale nie wiem jak bardzo krwawisz.

reklama
Do góry