reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu :( serce pęka, jesteśmy z Toba :*

Marlena ja w pierwszej prawie 12 kg w dol ale to było tez po odstawieniu plastrów po których przytyłam 16kg takze nie wiem jak na to patrzeć

Ja jutro mam wizytę u położnej a w Pl chce isc na usg ale az sie boje [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
marlena lekarz na pewno najlepiej Cie poprowadzi z tym chudnieciem, tzn czy w ogole jest sie czym martwic a jesli tak to co robic
A mdlosci Ci przechodza? bo to bylby dobry znak ze zaczniej przybierac niedlugo

Ja sporo schudłam w pierwszej ciąży bo przez dwa miesiące rzygałam jak kot i prawie nic nie mogłam jeść. No ale o dziwo wtedy wychodziły mi wyniki w normie.

Ja nie mam sił
Podtrzymuje Was
Ale nie mam jak odpisać zmęczenie mnie dobija
Cały dzien rozemlany
A wieczorem praca
Padam
Mdłości
Wymioty
Ech
Nadrobię Was

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mi jakby troche wiecej sil wrocilo, z mdlosciami tez juz nie jest AZ tak zle, nawet power w pracy mialam, teraz juz wracam
moze to zwiastuny 2 trymestru?;) pfu pfu nie zapeszam...

tyle ze od siedzenia caly dzien w pracy przy komputerze bola pleca bardzo, I cos pod zebrami.. Ale moze jak uda mi sie wprowadzic jakies minimalne scodzienne rozciagnie to pomoze..

Do góry