reklama
C
Cytrynowa
Gość
Paraplu tak strasznie mi przykro!
Boże Paraplu, aż normalnie nie wiem co powiedzieć. Jakaś przyczyna pewnie musi być, że tak po prostu serduszko przestało bić, tylko jaka?
Tak naprawdę to każda z nas może spotkać. Ja aż się boję iść za dwa tygodnie do lekarza. Jestem na tym samym etapie ciąży co Ty. Według miesiączki 10 tydzień, ale według usg 9. Ja mam chociaż końską dawkę luteiny na podtrzymanie ciąży.
A nie brałaś jakiś leków?
Tak naprawdę to każda z nas może spotkać. Ja aż się boję iść za dwa tygodnie do lekarza. Jestem na tym samym etapie ciąży co Ty. Według miesiączki 10 tydzień, ale według usg 9. Ja mam chociaż końską dawkę luteiny na podtrzymanie ciąży.
A nie brałaś jakiś leków?
Bridget Jones
Fanka BB :)
Paraplu zatkało mnie,powinnaś móc cieszyć się ciążą a nie ją oplakiwac.to takie niesprawiedliwe,tyle kobiet usuwa ciąże bo jej nie chce a u mamy która tak bardzo chce,nagle serduszko przestaje bić.masz prawo płakać tyle ile będziesz potrzebowała a potem dzidziuś do Was wróci czego Ci życzę z całego serca.
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Moim zdaniem 6 kg to bardzo duZo.
Życie jest takie niesprawiedliwe ze aż płakać się chceto jest najgorsze ze nie ma żadnych objawów poronienua bo jjakby byly to może by sie dalo jalos zappobiec.ja w poprzedniej miałam plemienia w 10 tyg.teraz zaczynam 11 tyg.i twz serduszko widziałam w 7 tyg.i tez strasznie się boje
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja w pierwszej ciazy schudlam 5kg na poczatku a mam kolezanke ktora prawie 8 schudlaDziewczyny schudła juz któraś z was przy ciąży aż 6 kg ?
Jesli na poczatku ciazy miałaś nadwage to nie jest to nic niebezpiecznego zazwyczaj, przy niedowadze, moze byc niebezpieczne.
Jak sie lekarz nie martwi to i Ty sie nie martw, wazne zeby sie nie odwodnic.