aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Paraplu cholercia tak mi przykro.
Tule internetowo.
Tule internetowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ryczeć mi sie chce Strasznie to smutne. Boże jak ja sie boje zeby wszystko było dobrze!!!!Nie mialam zadnych objawow, zadnych plamien, nic. Nadal bola mnie piersi, kluje podbrzusze. Boze nigdy nie zapomnie widoku tego malego czlowieczka. Widzialam glowke, raczki i nozki ale nie ruszal sie i nie bylo serduszka. Wedlug rozmiaru dzisius przestal rosnac w trakcie 8 tygodnia a teraz jest 10.
Dzwonila do mnie wlasnie polozna i o 15 nadal mam wizyte tylko, ze zamiast zakladac karte ciazy to bedziemy rozmawiac i procedurze zakonczenia ciazy.
Nie umiem przestac plakac, po prostu nie umiem. Wolalabym zeby nie bylo serca na poprzednim USG niz teraz widziec malutkiego czlowieczka.
Od ponad tygodnia nie bije serduszko.
Mam nadzieje, ze Wy szczesliwie dotrwacie do stycznia.