reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam nowe dziewczyny !
Britget Jones tak można wyeksponować tylko jeszcze trzeba miec do tego odpowiednie ubranie:) bo za małe bluzki albo rozchodzące sie na guzikach koszule to średnio wyglądają :) Po za tym jeszcze staniki małe Ahhh ale taki problem to nie problem ;)

Ja mam 22.06 o 19.50 już się nie mogę doczekać. To już minęły 4 tygodnie od ostatniej wizyty... Będzie teraz 10 tydz.
upload_2016-6-19_7-35-24.gif

babyWOW U mnie tez 10 tydzien a wizyte mam jutro o 8.40 ,Dziewczyny w którym tygodniu jest badanie prenatalne? , bo 5 lipca wyjeżdzamy na wakacje (zmiana planów jednak Kaszuby i Łeba) i wracamy za 2 tygodnie i tera musze tak sie na wizytę umówić żebym zdążyła wrócić to wtedy będzie 14 tydzień.
Witam nowe mamusie...
Unas wczoraj imprezka gril był mąż imieninki robił ,grila mamy na prąd to wygodny ,tańce na podwórku były .Jak sobie popili to wszyscy mnie po brzuchu całowali jak ja tego nie lubię wrrrr :growl:A m oj M to troszeczke wypił zeby mnie nie denerwować(kochany)posprzątał:szok: .A mi nawet piwo 0 nie smakowało wole wodę.:no:
A dzis do tesciowej na imieninki tylko na kawe i ciasto patrzeć nie mogę.
MIŁEJ NIEDZIELI WAM ŻYCZĘ

Załączniki

• upload_2016-6-19_7-35-24.gif
    upload_2016-6-19_7-35-24.gif
    1,7 KB · Wyświetleń: 348
Ostatnia edycja:
U mnie badania bedą bo moja córa Amelka urodziła sie z wrodzoną niedoczynnością tarczycy:frown: niema wcale,ale rozwija sie ok mądra dziewczynka najlepsza w 1 klasie,no musze tu wspomniec o mojej Wiktori bo kończy 6 klase ze srednią 5,55 DUMA mnie rozpiera ,.W piątek mamy na zakończenie roku razem z mężem przyjść bo list od dyrektora gratulacyjny otrzymamy.(I tu mam też problem w co się ubrać)
O córki chorobie napisze nastepnym razem
No tera to już kończe ,ale mnie na pisanie wzieło :laugh2:;-) ;)

Witam w niedziele, a szczególnie nowe styczniowki ;)

Niedziela i za oknem słońce widok rzadki w tym kraju wiec az chce sie zyc [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Kochane we wtorek mam położna moze wkoncu zrozumiem ten system prowadzenia ciazy [emoji12]
A w srode dlugooooo wyczekiwany urlop w Polsce [emoji1] choć mówią, ze lecąc do Polski to nie urlop ja myśle zupełnie inaczej ;) nie widziałam rodzinki juz prawie 3 lata bo ciagle cos, jestem tak nakręcona pozytywna energia, ze sama w to nie wierze po ostatnich tyg wiecznego dola [emoji16]

Buziam i miłej niedzieli życzę [emoji7][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje za przyjęcie, tak jak obiecałam pare słów o mnie. Jestem mamą dwóch córek w styczniu jak pojawi się maluch(04.01.17) będą miały 17 i 12 lat :) to dopiero różnica. Trzecia ciaza była wielkim zaskoczeniem, byliśmy z mężem w szoku. Nie planowaliśmy powiekszac rodziny. Początek niestety miałam dość burzliwy, przepracowałam się troszkę i pojawily się bóle+krwawienie, lekarz przyczynił się do większego stresu bo po USG zdiagnozował brak zarodka, puste jajo. Dostałam skierowanie na łyżeczkowanie. Na izbie kolejnego dnia podczas usg okazało się ze ciąża żywa, lekarz włączył bicie serduszka, bardzo się wzruszyłam. Teraz według @ jestem w 13 tygodniu. Za 3 dni badania prenatalne. Trzymajcie kciuki bo bardzo się stresuje. Asia.

Ja również dziękuję za przyjęcie:happy2: U mnie obyło sie bez większych przygód, w ogóle to bardzo późno się dowiedziałam. Nawet nie przypuszczałam że mogę być w ciąży:happy: Jakieś 5 lat temu stwierdziliśmy z moim M że my chyba to nie możemy mieć dzieci bo nic nie było z naszych szaleństw aż do teraz :happy: To moja pierwsza ciąża i mega szok:szok: Życzę Wam miłego dzionka

reklama
Do góry