reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam niedzielnie. My z mężem mamy wielkie pakowanie,wyjeżdżamy z synkiem na parę dni do Ustronia. Ale się cieszę [emoji5] u mnie czasem mdłości, częściej mam smaki [emoji12] brzusio okrąklutki, już nie da się ukryć ciąży [emoji5] poza tym czasem pobolewa. Odliczam czas do USG [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam niedzielnie. My z mężem mamy wielkie pakowanie,wyjeżdżamy z synkiem na parę dni do Ustronia. Ale się cieszę [emoji5] u mnie czasem mdłości, częściej mam smaki [emoji12] brzusio okrąklutki, już nie da się ukryć ciąży [emoji5] poza tym czasem pobolewa. Odliczam czas do USG [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka, zazdroszczę, my jeszcze miesiąc do wyjazdu nad morze! Nie mogę się doczekać! Udanego wyjazdu :)

Witam się z rana. Chłopaki wyprawieni do przedszkola i roboty a ja jeszcze w łóżku. Jako że w weekend palcem nie ruszyłam dziś zaplanowane mam sprzątanie całej chaty i prasowanie. Od poniedziałku mój Antos ma już wolne wiec musze wykorzystać ostatnie dni jak jestem sama. A od września nowy etap szkoła.
Współczuję wam dziewczyny braku apetytu. Ja mimo mdłości jem wszystko wczoraj najadlam się grilla że ledwo siedziałam przy stole. Brzuch mam już spory powoli wymieniam garderobę i poluje na strój kapielowy bo plaża czeka. Nie będę was wkurzac i nie powiem ze mam do morza niespełna 20 min autem.

Kamisia wkurzyłas mnie z rana.ja cały rok czekam żeby nogę w morzu zamoczyc a tu takie luksusy ze 20 min autem;)zazdroszczę ale z drugiej strony mojego Krakowa na nic bym nie zamieniła:)Swoją drogą u nas dziś od rana deszcz leje i pogoda jesienna a je wakacyjna.
Danutka wypoczywaj i udanego urlopu!

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Byłam na wsi w ten weekend i powiem wam ten wyjazd bardzo dobrze mi zrobił :)
Jestem zadowolona że pojechałam tylko smutna że już musiałam wracać :(
Ooo widze macie już poplanowane urlopy czy tam wakacje ja jeszcze sie zastanawiam gdzie jechac myślę ze wyjazd w góry był by świetnym pomysłem żeby odpocząć i pooddychać świeżym powietrzem :)

Dzisiaj byłam na badaniach z samego rano i byłam tak głodna że ledwo wysiedziałam
Do tego trafiłam na taką wredną pielęgniarkę że myślałam że wyjdę z siebie a na końcu mi z chamstwem pobrała krew że cała ręka mnie boli i pewnie będę miała siniaka :/Ah nie lubie takich babsztyli ...

Witam się z rana. Chłopaki wyprawieni do przedszkola i roboty a ja jeszcze w łóżku. Jako że w weekend palcem nie ruszyłam dziś zaplanowane mam sprzątanie całej chaty i prasowanie. Od poniedziałku mój Antos ma już wolne wiec musze wykorzystać ostatnie dni jak jestem sama. A od września nowy etap szkoła.
Współczuję wam dziewczyny braku apetytu. Ja mimo mdłości jem wszystko wczoraj najadlam się grilla że ledwo siedziałam przy stole. Brzuch mam już spory powoli wymieniam garderobę i poluje na strój kapielowy bo plaża czeka. Nie będę was wkurzac i nie powiem ze mam do morza niespełna 20 min autem.

Kamisia wkurzyłas mnie z rana.ja cały rok czekam żeby nogę w morzu zamoczyc a tu takie luksusy ze 20 min autem;)zazdroszczę ale z drugiej strony mojego Krakowa na nic bym nie zamieniła:)Swoją drogą u nas dziś od rana deszcz leje i pogoda jesienna a je wakacyjna.
Danutka wypoczywaj i udanego urlopu!
To ja was jeszcze bardziej wkurze, ja do morza mam 5 minut... Spacerkiem.
Niestety tutaj niebardzo mozna plywac, wiec nie da sie skorzystac.
Zazdroszcze wam zaplanowanych wakacji, mnie czeka wyprawa do polski na kilka dni ktora z wakacjami nie ma nic wspolnego, weekend konwentowy, I pozniej wycieczka do rodziny mojego A. I tyle mam wolnego na ten rok.

Zycze udanego poniedziałku.

Witam wszystkie nowe mamy :)
My niestety urlop mamy dopiero we wrześniu. Lecimy ze znajomymitdm Hiszpanii. To był ostatni dzwonek na jakieś wakacje. Później z dwójką dzieci, w tym jednym małym będzie ciężko gdzieś jechać.. Akurat lot trafił nam się wtedy kiedy będę w drugim trymestrze, więc najbezpieczniejszy moment do latania :)

A ja we z środę albo w czwartek idę na wszystkie badania. Wizyta dopiero 2 lipca a ja już bym chciała zobaczyć moją Fasolke :) Półtorej tygodnia temu miała aż 1 cm. To za dwa tygodnie już będzie dużo większą :)

reklama
Do góry