reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam niedzielnie. My z mężem mamy wielkie pakowanie,wyjeżdżamy z synkiem na parę dni do Ustronia. Ale się cieszę [emoji5] u mnie czasem mdłości, częściej mam smaki [emoji12] brzusio okrąklutki, już nie da się ukryć ciąży [emoji5] poza tym czasem pobolewa. Odliczam czas do USG [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam niedzielnie. My z mężem mamy wielkie pakowanie,wyjeżdżamy z synkiem na parę dni do Ustronia. Ale się cieszę [emoji5] u mnie czasem mdłości, częściej mam smaki [emoji12] brzusio okrąklutki, już nie da się ukryć ciąży [emoji5] poza tym czasem pobolewa. Odliczam czas do USG [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka, zazdroszczę, my jeszcze miesiąc do wyjazdu nad morze! Nie mogę się doczekać! Udanego wyjazdu :)

Witam się z rana. Chłopaki wyprawieni do przedszkola i roboty a ja jeszcze w łóżku. Jako że w weekend palcem nie ruszyłam dziś zaplanowane mam sprzątanie całej chaty i prasowanie. Od poniedziałku mój Antos ma już wolne wiec musze wykorzystać ostatnie dni jak jestem sama. A od września nowy etap szkoła.
Współczuję wam dziewczyny braku apetytu. Ja mimo mdłości jem wszystko wczoraj najadlam się grilla że ledwo siedziałam przy stole. Brzuch mam już spory powoli wymieniam garderobę i poluje na strój kapielowy bo plaża czeka. Nie będę was wkurzac i nie powiem ze mam do morza niespełna 20 min autem.

Kamisia wkurzyłas mnie z rana.ja cały rok czekam żeby nogę w morzu zamoczyc a tu takie luksusy ze 20 min autem;)zazdroszczę ale z drugiej strony mojego Krakowa na nic bym nie zamieniła:)Swoją drogą u nas dziś od rana deszcz leje i pogoda jesienna a je wakacyjna.
Danutka wypoczywaj i udanego urlopu!

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Byłam na wsi w ten weekend i powiem wam ten wyjazd bardzo dobrze mi zrobił :)
Jestem zadowolona że pojechałam tylko smutna że już musiałam wracać :(
Ooo widze macie już poplanowane urlopy czy tam wakacje ja jeszcze sie zastanawiam gdzie jechac myślę ze wyjazd w góry był by świetnym pomysłem żeby odpocząć i pooddychać świeżym powietrzem :)

Dzisiaj byłam na badaniach z samego rano i byłam tak głodna że ledwo wysiedziałam
Do tego trafiłam na taką wredną pielęgniarkę że myślałam że wyjdę z siebie a na końcu mi z chamstwem pobrała krew że cała ręka mnie boli i pewnie będę miała siniaka :/Ah nie lubie takich babsztyli ...

Witam się z rana. Chłopaki wyprawieni do przedszkola i roboty a ja jeszcze w łóżku. Jako że w weekend palcem nie ruszyłam dziś zaplanowane mam sprzątanie całej chaty i prasowanie. Od poniedziałku mój Antos ma już wolne wiec musze wykorzystać ostatnie dni jak jestem sama. A od września nowy etap szkoła.
Współczuję wam dziewczyny braku apetytu. Ja mimo mdłości jem wszystko wczoraj najadlam się grilla że ledwo siedziałam przy stole. Brzuch mam już spory powoli wymieniam garderobę i poluje na strój kapielowy bo plaża czeka. Nie będę was wkurzac i nie powiem ze mam do morza niespełna 20 min autem.

Kamisia wkurzyłas mnie z rana.ja cały rok czekam żeby nogę w morzu zamoczyc a tu takie luksusy ze 20 min autem;)zazdroszczę ale z drugiej strony mojego Krakowa na nic bym nie zamieniła:)Swoją drogą u nas dziś od rana deszcz leje i pogoda jesienna a je wakacyjna.
Danutka wypoczywaj i udanego urlopu!
To ja was jeszcze bardziej wkurze, ja do morza mam 5 minut... Spacerkiem.
Niestety tutaj niebardzo mozna plywac, wiec nie da sie skorzystac.
Zazdroszcze wam zaplanowanych wakacji, mnie czeka wyprawa do polski na kilka dni ktora z wakacjami nie ma nic wspolnego, weekend konwentowy, I pozniej wycieczka do rodziny mojego A. I tyle mam wolnego na ten rok.

Zycze udanego poniedziałku.

Witam wszystkie nowe mamy :)
My niestety urlop mamy dopiero we wrześniu. Lecimy ze znajomymitdm Hiszpanii. To był ostatni dzwonek na jakieś wakacje. Później z dwójką dzieci, w tym jednym małym będzie ciężko gdzieś jechać.. Akurat lot trafił nam się wtedy kiedy będę w drugim trymestrze, więc najbezpieczniejszy moment do latania :)

A ja we z środę albo w czwartek idę na wszystkie badania. Wizyta dopiero 2 lipca a ja już bym chciała zobaczyć moją Fasolke :) Półtorej tygodnia temu miała aż 1 cm. To za dwa tygodnie już będzie dużo większą :)

reklama
Do góry