reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja mam na 24.06 jeszcze troszkę czasu .. Ale chciałabym szybciej znowu zobaczyc dzidziusia no ale trzeba czekać :) Przydałoby mi się w domu taki sprzęt USG żeby sobie sprawdzać np co robi dzidzia kiedy chce :D
ja też ostatnio wpadłam na taki pomysł :) fajnie by było troszkę malucha popodgladać co u niego :)

reklama
Hej dziewczynki,
ale leci ten pierwszy trymestr, niektóre styczniówy juz 11 tydzień mają:yes:Ja mam 9 tydzień ale i tak jakoś szybko to leci. Wizyte mam dopiero 30.06. Mówili Wam lekarze czy to najbliższe usg to będzie już to genetyczne czy za wcześnie?wydaje mi sie że ja miałam jakoś koło 12 tygodnia w poprzedniej ciązy ale nie pamiętam dokładnie i ciekawa jestem czy skoro wizyte będe mieć na przełomie 11 i 12 tygodnia to czy lekarz już to genetyczne zrobi.
Poza tym sił mam troche więcej ale mój pierworodny coś spać nie chce i się ciągle wybudzam więc tak czy owak jestem zmęczona:errr:
Na przytulanki dalej nie mam ochoty,Mój na szczęście żyje Mistrzostwami Europy więc mam spokój:p

Jest coś takiego jak detektor tętna płodu. Widzieć nie można, ale można w każdej chwili posłuchać serduszka :biggrin2: kosztuje ok 130 zł i od 12 tygodnia się to stosuje. Ja mam zamiar sobie kupić takie cacko :-D

Hej dziewczynki,
ale leci ten pierwszy trymestr, niektóre styczniówy juz 11 tydzień mają:yes:Ja mam 9 tydzień ale i tak jakoś szybko to leci. Wizyte mam dopiero 30.06. Mówili Wam lekarze czy to najbliższe usg to będzie już to genetyczne czy za wcześnie?wydaje mi sie że ja miałam jakoś koło 12 tygodnia w poprzedniej ciązy ale nie pamiętam dokładnie i ciekawa jestem czy skoro wizyte będe mieć na przełomie 11 i 12 tygodnia to czy lekarz już to genetyczne zrobi.
Poza tym sił mam troche więcej ale mój pierworodny coś spać nie chce i się ciągle wybudzam więc tak czy owak jestem zmęczona:errr:
Na przytulanki dalej nie mam ochoty,Mój na szczęście żyje Mistrzostwami Europy więc mam spokój:p
Genetyczne się robi między 11 a 14 tygodniem, mi kazal przyjść po 12

Ostatnio wieczorami jest mi jakoś zimno,aż dreszcze po mnie chodzą... Temperatura w normie. Jak już się poloze, jest ok. Też tak ma któraś z Was? Wogole zmarzluch byłam,ale teraz to przegięcie...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio wieczorami jest mi jakoś zimno,aż dreszcze po mnie chodzą... Temperatura w normie. Jak już się poloze, jest ok. Też tak ma któraś z Was? Wogole zmarzluch byłam,ale teraz to przegięcie...

Może organizm w ten sposób Cię informuje żebyś już odpoczęła. Może za bardzo się forsujesz w ciągu dnia.

Ja mam.
Wyglada mi to na przemeczeniowe u mnie jak za dlugo na nogach jestem.
Szlafroczek I do luzeczka zazwyczaj pomaga.

Dziewczyny, mnie mdlosci wykanczaja tetaz do tego zawroty glowy I generalna slabosc. Wczoraj w pracy tak sie zle czulam w pewnym momencie ze mi sie plakac chcialo. A zwolnić sie nie moglam bo sama bylam.
Mam nadzieje ze jesze miesiac I koniec bo zwariuje.

Z milych rzeczy to kupilam sobie ultra wygodne spodnie do pracy z zapasem na duży brzuszek I dwie fajne ciazowe bluzeczki.

Zycze Miłego dnia wszystkim.

Mam to samo od soboty ciarki po ciele strasznie zimno szczególnie na wieczór aż sue wystraszyłam ze cos mnie bierze

reklama
Do góry