GratulacjeJa właśnie jestem po wizycie. Słyszałam serduszko! Bije jak dzwon
A dzieciaczek ma 10 mm.
reklama
Hej dziewczyny!
Lui bardzobardzo się cieszę. Cudowne wieści! chyba w końcu możesz zrobić wielkie uff
Kolorowamama trzymam kciuki za twój wielki dzień! Powodzenia
Paraplu ja też ostatnio miałam takie kłucia w podbrzuszu i nawet taki dziwny piekacy ból. Ale po dwóch dniach przeszło. Myślę że to rozciąganie macicy.
Pamiętacie jak wam pisałam, że teraz pracuje mniej w końcu czyli normalnie po 8 godz bo znalazłyśmy pomoc do pracy. No to już jej nie mamy bo, niedosc że opuściła wczoraj stanowisko pracy to ukradla z kasy 150zl. A że miała codziennie wyplacana kasę bo sama chciała dniówki to nic nie byłyśmy jej winne. Ludzie są perfidni. Oczywiście napisałam do niej bo tel nie odbierała, to odpisała że nie znam cię i nie wiem o co ci chodzi. No chyba dziewczyna jakaś schizofrenie ma
Lui bardzobardzo się cieszę. Cudowne wieści! chyba w końcu możesz zrobić wielkie uff
Kolorowamama trzymam kciuki za twój wielki dzień! Powodzenia
Paraplu ja też ostatnio miałam takie kłucia w podbrzuszu i nawet taki dziwny piekacy ból. Ale po dwóch dniach przeszło. Myślę że to rozciąganie macicy.
Pamiętacie jak wam pisałam, że teraz pracuje mniej w końcu czyli normalnie po 8 godz bo znalazłyśmy pomoc do pracy. No to już jej nie mamy bo, niedosc że opuściła wczoraj stanowisko pracy to ukradla z kasy 150zl. A że miała codziennie wyplacana kasę bo sama chciała dniówki to nic nie byłyśmy jej winne. Ludzie są perfidni. Oczywiście napisałam do niej bo tel nie odbierała, to odpisała że nie znam cię i nie wiem o co ci chodzi. No chyba dziewczyna jakaś schizofrenie ma
ankamaz
Fanka BB :)
@Lui :) ale super! Cieszę się ogromnie ! Uwielbiam takie wieści
@kolorowaMama trzymam kciuki szalonej imprezy !
@asiz ehhh co za dziewczyna! wpółczuję sytuacji,bo się traci wiarę w drugiego człowieka ;/
Jakie bierzecie witaminy ? Bo ja mam Favitmama, a lekarz mi ostatnio powiedział, że jedyne sensownym składem to albo omegamed albo pregna , a wasi lekarze jakieś konkretne polecali?
@asiz ehhh co za dziewczyna! wpółczuję sytuacji,bo się traci wiarę w drugiego człowieka ;/
Jakie bierzecie witaminy ? Bo ja mam Favitmama, a lekarz mi ostatnio powiedział, że jedyne sensownym składem to albo omegamed albo pregna , a wasi lekarze jakieś konkretne polecali?
betina79
Lui gratuluje!! odetchnij teraz kochana I pelen relaks!
asiz wspolczuje przejss, niestety trudno znalezc dobrego pracownika wbrew pozorom..
ankamaz mi lek przepisala tabl ktore maja w skladzie wit D (bardzo wazna w ciazy), jod (mam problem z tarczyca), kwas foliowy (standard), zelazo
Ale sa wielkie I ledwo je polykam bez odruchu wymiotnego
asiz wspolczuje przejss, niestety trudno znalezc dobrego pracownika wbrew pozorom..
ankamaz mi lek przepisala tabl ktore maja w skladzie wit D (bardzo wazna w ciazy), jod (mam problem z tarczyca), kwas foliowy (standard), zelazo
Ale sa wielkie I ledwo je polykam bez odruchu wymiotnego
weronika87
Mi kazał łykać tylko kwas foliowy bo niczego mi jie brakuje wyniki krwi ok wiec mówi ze nie potrzebnie jest brać jak nie trzeba no i mówi że później dzieci duże się rodzą jak się te różne witaminy łyka
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
@Lui :) ale super! Cieszę się ogromnie ! Uwielbiam takie wieści
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Nawet nie wiecie jak się cieszymy że z fasolka jest wszystko ok. A tego lekarza chciał mnie na zabieg łyżeczkowania kierować to bym za jaja powiesiła.
Mój lekarz mi polecał witaminy LadeVit. Podobno to są najlepsze witaminy dla kobiet w ciąży na rynku. Mają wszystko czego potrzebuje matka i dziecko. Nawet mi to Panie z aptece mówiły że mają najlepszy skład. Kosztują 30 zł za 30 tabletek. Wystarczy brać jedna dziennie. Ja je brałam w pierwszej ciąży i teraz też je biorę
Bridget Jones
Lui,jak ja się cieszę że wszystko okDobrze ze cierpliwie czekałas i nie podjęłas decyzji tak jak ten debil lekarz sugerował.Szkoda ze lekarz nie odpowiada ze stres jaki przeszłas.Ale teraz pozostaje się cieszyć!
Co do witamin to ja kwas biorę i tyle.Betina a ty jakie witaminy bierzesz bo ja też mam z tarczyca problemy?
Co do witamin to ja kwas biorę i tyle.Betina a ty jakie witaminy bierzesz bo ja też mam z tarczyca problemy?
reklama