reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Nic wczesniej nie slyszalam na temat tego dopplera w I trymestrze. No ale skoro gin z wieloletnim dowiadczeniem wlaczyla na chwilke to sie nie martwie. Jesli by uwazala, ze te kilka chwil jest zbyt niebezpieczne to by tego nie zrobila.

Kurcze ja do 18 w pracy. Ehhh :(

9tc [emoji7]

Ja nawet nie wiedziałam że można się pytać już o usłyszenie serduszka mi tylko pokazywała jak bije ale pewnie na nastepnej wizycie już mi pokaze bo to będzie już II trymestr :)
Paraplu ja tez do 18 w pracy i tak dziennie po 9h od 9:00 do 18:00 :/

reklama
Ale ja tez nie wiedzialam :p zobaczylam, ze bije i bylam happy a ni z gurchy ni z pietruchy nagle uslyszalam :)

Jezu wspolczuje Ci, ja w tym momencie tylko w czwartki i piatku pracuje caly dzien, on poniedzialku do srody pracuje po 4 godziny. Czasem jakies 4-6 godzin w sobote i niedziele i ledwo daje rade :( skonczylabym w wariatkowie z zalamaniem nerwowym jakbym musiala pracowac tyle co Ty. Dlugo jeszcze tak musisz?

9tc [emoji7]

Ale ja tez nie wiedzialam :p zobaczylam, ze bije i bylam happy a ni z gurchy ni z pietruchy nagle uslyszalam :)

Jezu wspolczuje Ci, ja w tym momencie tylko w czwartki i piatku pracuje caly dzien, on poniedzialku do srody pracuje po 4 godziny. Czasem jakies 4-6 godzin w sobote i niedziele i ledwo daje rade :( skonczylabym w wariatkowie z zalamaniem nerwowym jakbym musiala pracowac tyle co Ty. Dlugo jeszcze tak musisz?

9tc [emoji7]

We wrześniu sie zwalniam jak dotrwam .. a i jak mnie szef nie zwolni. Na razie mam siedzącą pracę kilka razy wstane na dzień ale w lato jak się sezony zaczną wtedy sie bedę martwić :D Mnie się nie należy l4 niestety umowa zlecenie ( śmieciówka)

Powiem Wam, ze tak sie cieszę, ze na wieczory pracuje rano bym nie dała rady
Tu gdzie mieszkam zeby dostać jakas kasę na maciezynskim musze miec 600 h wypracowane, a tu chwile ucinają h wiec mam nadzieje, ze do wrzesnia wypracuje
Za tydzien przylatuje Teściu to choc mi Cirka sie zajmie a ja odsapne i nadgonić zaległości sprzed lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się rozpisalyscie,lubie jak jest tyle do czytania ale potem nie pamiętam co miałam komu odpisać;)
Mnie też kluje podbrzusze albo jajnik,najbardziej jak wstanę z pozycji siedzącej.
W pracy mnie mdli ilekroc ktoś zrobi sobie kawę:/nie wiem czemu ale ten zapach który zawsze uwielbiałam teraz mnie odrzuca.Poza tym mam na coś ochotę ale jak ugryze to mi nie smakuje.niestety dalej smakuje mi McDonald:errr:Nie wiem co oni dodają do tego jedzenia ze kobiety w ciąży tak wabi:-D
Kolorowa trzymamy kciuki i nie zapomnij koleżankom z forum relacji zdać jak juz się za mąż wydasz i ochłoniesz:biggrin2:

reklama
Do góry