Ja w pierwszej ciazy smarowalam sie prawie od poczatku, ale nie pamietam czym. Teraz tez sie smaruje balsam babydream z rossmana. Na razie jest ok szybko sie wchlania i dobrze, bo wtedy ciagle tlusty brzuch i piersi mialam i to mnie strasznie wkurzalo, a teraz jest fajnie i chyba przy nim zostane.
Musze sie podzielic z Wami co mi sie dzisiaj przydarzylo. Bylam z synem na placu zabaw, w kolo na lawkach siedzialy matki, dzieciaki lataly. W ktoryms momencie jakis gnojek takiego malca 2.5 lub 3 lata zepchnal z histawki i ten maluch lezal na kamyczkach (zwirku) i nie mogl wstac, strasznie sie darl. Spadl gowa do tylu, lezal na plecach. Nikt nie podbiegal, kazdy tylko sie gapil. Wreszcie wstalam podnioslam to drace sie dziecko i zaczelam niesc za ogrodzenie tego placyku, gdzie rodzice z reguly pala fajki, wyszla mi na przeciw cyganka, tego sie nie spodziewalam, bo dzieciak na cyganskie raczej nie wygladal, ale mniejsza z tym dzieciak to dzieciak. Jak jej oddawalam go zobaczylam ze mam reke cala we krwi, bo on o ten zwirek glowe rozcial. I teraz umieram ze strachu, bo ja mialam lekko rozciety palec od paru dni i skorke przy paznokciu troche zdarta. Powiedzcie mi czy ja moglam zlapac hiv albo inne gowno? Jutro ide do internisty niech mi da skierowanie na krew. W piatek mam gina, a jak na zlosc wczoraj robilam sobie testy.
Mezowi powiedzialam przez tel. Tak sie zaczal drzec na mnie, ze nie powinnam podchodzic, ze to, ze tamto. Ja wiem, ze jest ogolnie znieczulica i sama sobie jestem winna. Pocieszcie mnie troche bo chyba do rana nie zasne. Nie chce chodzic po innych forach i szukac info o chorobach itp, bo nie chce sie nakrecac.