reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Olivka, myślę każda z nas postąpiłaby tak samo...
Co do możliwości zakażenia myślę, że nie powinnaś się nastawiać na taki czarny scenariusz. Dla spokoju powtórz sobie badania i będzie dobrze.

Przy okazji zapytam Was czy nastawiacie się na Łubinową?
W pierwszej ciąży chciałam tam rodzić i chodziłam tam na szkołę rodzenia. Życie zweryfikowało za mnie. Synek urodził się w 35tc a tam przyjmują od 37tc

Olivka każda z nas zwłaszcza w tum stanie jest chyba bardziej wrażliwa na krzywdę dzieci wiec noc dziwnego, ze pomogłas ja tez bym tak zrobiła. Dla swojego spokoju zrob badania ale nie ma sensu nakręcać sie na najgorsza wersje. Takie jest moje zdanie.

Ja dzis rozpoczęłam sezon na ogórki kiszone jem ze wszystkim, do wszystkiego i o każdej porze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy okazji zapytam Was czy nastawiacie się na Łubinową?
W pierwszej ciąży chciałam tam rodzić i chodziłam tam na szkołę rodzenia. Życie zweryfikowało za mnie. Synek urodził się w 35tc a tam przyjmują od 37tc

Ja nie wiem jeszcze zreszta nie jestem obeznana wogole tu w szpitalach mieszkam w katowicach od pol roku i nie zdazylam sie jeszcze zapoznac z niczym. Ale słyszalam własnie dobre opinie.

Ja nie wiem jeszcze zreszta nie jestem obeznana wogole tu w szpitalach mieszkam w katowicach od pol roku i nie zdazylam sie jeszcze zapoznac z niczym. Ale słyszalam własnie dobre opinie.
Ja słyszałam różne opinie. Ale Szczerze mówiąc, żaden szpital,prywatny,czy państwowy nie ma samych pochlebne opinii. Ja będę rodzic pewnie tam,gdzie rodziłam pierwszy raz, stamtąd poza tym moja lekarka.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie że ma też oponie negatywne. Ja poznałam cześć położnych właśnie na sr i bardzo mi przypadły do gustu. A przy porodzie sn to lekarza raczej nie uraczysz ;) największym jak dla mnie atutem Łubinowej jest ochrona krocza. W szpitalu, w którym rodziłam nawet mnie nie ostrzegli, że nacinają...

reklama
Olivka ja zawsze lecę jak widzę ze dziecko się wywaliło,juz mam kilkoro na koncie.większości albo krew z nosa albo siłą rzeczy człowiek rany dotknie przypadkowo ale nigdy się nie bałam ze czyms mogę się zarazić.myślę ze nie masz się czym martwić.poza tym zrobiłaś dobry uczynek wiec nie może Cię za to spotkać nic złego:)

Do góry