No właśnie okazaly sie zatoki bo byliśmy u lekarzaBrzusio przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale net mi padł..
O zawrotach głowy w wieku nastoletnim to słyszałam....
Może mała faktycznie ma zawroty z powodu choroby.... Wspominałaś o katarze, może zatoki...
reklama
Danutka24
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży smarowalam brzuszek olejem z nagietka. Dla mnie super,bo zero rozstępów i naturalny kosmetyk.
Polecam.
Natomiast co do cery... Wypryszczylo mnie, włosy lecą... nudności...Ehhh
..
Chyba dziewczynka [emoji6]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam.
Natomiast co do cery... Wypryszczylo mnie, włosy lecą... nudności...Ehhh
..
Chyba dziewczynka [emoji6]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny mam pytanie co do kremów na rozstępy
Od kiedy warto się smarować i jakie znacie dobre ?
Podpinam sieteż chetnie sie dowiem
Od poczatku warto smarowac ale jesli macie sklonnosc do rozstepow to nawet super dobre kosmetyki nie pomoga.
Ja sie boje bo po poprEdniej ciaxy rozstep na rozstepie a nie przytylam duzo, przez problemy z jelitami dorribilam sie nowych kilka miesiecy temu wiec teraz chyba bede miala rozstepy na rozstepach, jak na biuscie
betina79
ja w pierwszej ciazy stosowalam Mustele, codziennie i systematycznie.
wynik: ani jednego roztepu
ale dodam ze malo w ogole przytylam wtedy (8-9kg) a i genetycznie chyba tez nie mam tendencji bo moja mama tez nie miala rozstepow.
Na wszelki wypadek tez sie smaruje w tej ciazy Mustela, od poczatku samego, brzuszek i piersi, czyli to co najbardziej rosnie i sie rozciaga : )
wynik: ani jednego roztepu
ale dodam ze malo w ogole przytylam wtedy (8-9kg) a i genetycznie chyba tez nie mam tendencji bo moja mama tez nie miala rozstepow.
Na wszelki wypadek tez sie smaruje w tej ciazy Mustela, od poczatku samego, brzuszek i piersi, czyli to co najbardziej rosnie i sie rozciaga : )
ankamaz
@marlena:) mi lekarz powiedział, że jak ktoś ma tendencję do rozstępów to żadne kremy nie pomogą, ja w 1. ciąży używałam zTołpy na rozstępy, ale nic mi nie pomogło, na piersiach miałam już przed ciążą, a po ciąży to rozstęp na rozstępie,całe piersi zaorane i teraz takie cnotliwe bluzki noszę haha bez dekoltu ;p
weronika87
Ankamaz trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na wieści co I jak
Danutka24 ja 3 ciaze bez objawów cera super ani jednego wypryski wręcz promienna o same dziewczynki wiec z to ze one odbierają urodę to nie wierzę
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24 ja 3 ciaze bez objawów cera super ani jednego wypryski wręcz promienna o same dziewczynki wiec z to ze one odbierają urodę to nie wierzę
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie mam tendencje do rozstępów bo kiedyś jak przytyłam bardzo szybko 10 kg to mi pośladki poszczelały ii mam rozstępy i boję się żeby teraz przy ciąży jeszcze bardziej mi się nie zrobiły i wszędzie to najgorsze będzie jak dla mnie.
Trzymam kciuki za wizytę
reklama
ankamaz
Dzięki dziewczyny,kciuki się przydadzą ! mam nadzieję, że usłyszę serduszko <3 zabieram męża ze sobą, ale poczeka pod gabinetem, a wasi mężczyźni chodzą z wami na wizyty ?
No najgorzej, że rozstępów ciężko się pozbyć, albo w ogóle się tego calkowicie nie da zrobić.
Ja twarz ok, tylko tłusta
No najgorzej, że rozstępów ciężko się pozbyć, albo w ogóle się tego calkowicie nie da zrobić.
Ja twarz ok, tylko tłusta