reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Brzusio może ją łapać jakiś wirus i kręci się w głowie.sprawdź latarka czy źrenice reagują i czy głową dotyka do klatki piersiowej.jak krecenie potrwa dłużej to do lekarza podjedz ale póki co obserwuj.
No właśnie jest troche przeziębiona ma bardzo gesty katar.a dlaczego sprawdza się czy glowa dotyka klatki?jejku ja jestem taka panikara ze odrazu bym pojechała na pogotowie

reklama
Dziewczyny ja dzis mimo mdłości zaliczyłam w ciagu 2godzin mega mix a mianowicie bułka z ogórkiem kiszonym+ monte drink, zupa kalafiorowa, kisiel poziomkowy, jabłka i zupa wiśniową [emoji15] czuje sie jak słoń i dalej głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A i ja miałam placki ziemniaczane ostatnio <mniam> i tez śmieciowe jedzenie mnie ciągnie
A najbardziej na ostre szok
Mogłabym
Musztardę łyżeczkami jeść [emoji23][emoji23][emoji23]
W pierwszej ciazy nie miałam żadnych zachcianek
Moze pod koniec rzuciłam sie na słodkie raz a tak to normalnie

Dzis byłam u lekarza
Usg co miałam robione w piątek wskazywało 5t5d
Dzis wypada 6t2d wiec początek
Dała mi na wszystkie badania na kolejne usg
Ale sie cieszę
Tak walczyliśmy o ta ciąże
Jutro miałam miec wizytę w klinice niepłodności
Mam nadzieje ze usłyszę niedługo serduszko
Nie wiem na kiedy sie umówić bo z @ wychodzi inny termin niż z usg

Gratuluje:) Ja mam dziś 6t1d. Jaki duży jest twój maluszek?

Ostatnia edycja:
Ja ciagle poza tym ze mi słabo i boli mnie głowa to nie mam ani zachcianek, ani humorów, ani mdłości. Zero:) oby tak zostało. Jeszcze mogłabym miec wiecej siły bo śnięta ryba jestem :) i do tego chora... A i na razie chudnę ale to chyba nie za dobrze. Brzucha zero a juz bym chciała troszke :)

U mnie dzis 7tc+5 [emoji7] jeszcze chwilka i wskakujemy w 9 tydzien [emoji33][emoji7][emoji173]️

8tc [emoji7]

reklama
Do góry