reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Danutka24 to będziemy razem łyse. Garściami wyciagam. Boje się je myć bo czuję jak mi po plecach spływają pod prysznicem. 3 ciąża i pierwszy raz coś takiego. W poprzednich to mi gestnialy i były dużo mocniejsze.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha u mnie to samo :) zmedlilo mnie i nic nie pagaloa. Wszamalam cala pizze i jak reka odjal [emoji23] troche to dziwne, ze tak ciezkie jedzenie pomaga mi na mdlosci no ale co jana to poradze :p

8tc [emoji7]

No ja juz wiem ze jak nie chce mdlosci to musze porzadnie zjesc, na cieplo najlepiej, z miechem i oczywiscie najlepiej wchodza frytki o_O
No i moj fasolek domaga sie manadarynek.

Hej!!!
Witam nowe koleżanki! :happy:
Happy Mama i Bridget Jones cieszę się razem z wami z udanych wizyt!!! Super wieści! :laugh2:
Co do włosów to teraz ok ale wiem i szykuję się na to, że po porodzie będą wychodzić garściami... Tak miałam po pierwszym porodzie... Przez miesiąc była masakra...
U mnie narazie ok, oprócz śpiączki, bolacych cycków i ciągłego siusiania :p
Wczoraj byliśmy w Zoo i w ciągu 3 godzin spacerowania 4 razy musiałam szukać łazienki :rofl2:

Ja dzisiaj palaszowalam placki ziemniaczane, normalnie cały dzień za mną chodziły ;-) tylko ze póki co to nie wiem co to mdlosci, aż nie wiem co gorsze... :laugh2: na wagę tez jeszcze nie wychodziłam, boje się... :-D ;-) a jutro zaczynamy 8 tydz :-)

I muszę wam powiedzieć, że przez trzymanie się diety zalecanej przez moją gin. Czuję się dużo lepiej... Nie mam zaparc i mdłości coraz mniejsze.. Czasem trochę mnie zemdli w wyjątkowych sytuacjach... I jak ważyłam się wczoraj to mimo juz widocznego brzuszka jest 1,5kg mniej

I muszę wam powiedzieć, że przez trzymanie się diety zalecanej przez moją gin. Czuję się dużo lepiej... Nie mam zaparc i mdłości coraz mniejsze.. Czasem trochę mnie zemdli w wyjątkowych sytuacjach... I jak ważyłam się wczoraj to mimo juz widocznego brzuszka jest 1,5kg mniej

Asiz a co to masz za dietę jeśli mogę spytać? :biggrin2:

reklama
Dzis byłam u lekarza
Usg co miałam robione w piątek wskazywało 5t5d
Dzis wypada 6t2d wiec początek
Dała mi na wszystkie badania na kolejne usg
Ale sie cieszę
Tak walczyliśmy o ta ciąże
Jutro miałam miec wizytę w klinice niepłodności
Mam nadzieje ze usłyszę niedługo serduszko
Nie wiem na kiedy sie umówić bo z @ wychodzi inny termin niż z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom