HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja też śpię tylko na brzuchu inaczej nie potrafię zasnąć powoli trzeba się odzwyczajać ale jest ciężko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam u gina i serduszko bije jak trzebaciesze się bardzonajchętniej płeć juz bym poznała a tu trzeba tyle czekać pytałam o ten torecan i powiedział ze przepisuje tego typu leki jak wymioty uniemożliwiają funkcjonowanie i żeby zażywać nie cały czas ale w momentach jak bardzo się wymiotuje.No i pić malutkimi porcjami cały dzień żeby się nie odwodnic.
Co do piersi to mnie nadal bolą i denerwuje mnie ze dalej są takie grudkowate.Pamietam ze w tamtej ciazy strasznie mi brakowało spania na brzuchu,teraz jeszcze śpię póki moge
U mnie 9Brzusio ja tez sobie nie wyobrażam jak będę spała poźniej jak brzuszek się pokaże Będę się kulać
Ja z mdłościami to cały czas ale wymioty po czopkach ustąpiły jak na razie ale to już prawie 10 tydz <3
U mnie 9w3 wiec tez jyz myslalam ze bedzie cos odpuszczac a Tu guzik dzien w dzien okropne samopoczucie czasami to az plakac sie chce Ja mam wielka nadzieje ze jak zacznie sie drugi trymestr to minieBrzusio ja tez sobie nie wyobrażam jak będę spała poźniej jak brzuszek się pokaże Będę się kulać
Ja z mdłościami to cały czas ale wymioty po czopkach ustąpiły jak na razie ale to już prawie 10 tydz <3
U mnie 9w3 wiec tez jyz myslalam ze bedzie cos odpuszczac a Tu guzik dzien w dzien okropne samopoczucie czasami to az plakac sie chce Ja mam wielka nadzieje ze jak zacznie sie drugi trymestr to minie
Musi Nam przejscJa jeszcze 2 dni temu myślałam że umrę poważnie byłam blada i nie miałam już sily chodzic ale juz jest dobrze mi gine powiedziała ze po 12 tyg powinno zacząć odpuszczać powoli ale zdazają się przypadki że do końca trzyma. Miejmy nadzieje ze u nas tak nie będzie.
Kamisia1101 Witaj