reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No wlasnie mi powiedziała, ze rzadko pomagają wiec dała tydz na sprawdzenia i jak nie pomogą to mam wrócić po inne ale boje sie to wziasc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego Co czytam to nie ma wiekszych przeciwskazan ale lek nie jest calkiem sprawdzony jak wiele innych antihistamin.
Mnie czeka jeszvze rozmowa z lekarzem na temat mdlosci.

Pytanie do wszystkuch, jak wasze piersi? Czy ból też u Was odpuscil? Trohewciaz bola alegeneralnie niwiele

Aniay piersi odpuściły u mnie rownież boli po nocy jak wstanę albo leżę długo na jednym boku

Nie mam pojęcia co zrobic z tymi lekami brać czy nie brać [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie tez juz piersi odpuscily. a mdlosci sa. jak tylko cos powaham to juz mi niedobrze..
a w pierwszej ciazy nie wiedzialam nawet co to mdlosci..
ale i tak nie narzekam bo oprocz jednego razu na samym poczatku kiedy masakrycznie bolala mnie glowa i zwymiotowalam, to jednak konczy sie zawsze "tylko" na mdlosciach

WITAJ AgWi.
U mnie tez mniej bolące piersi i juz nawet wydaje mi sie mniej nabrzmiałe.mdłości non stop wymioty narazie odpuscily od czwartku;)

Marlena ja tez uwielbiam spać na brzuchu nie wiem jak to bedzie jak brzuszek podrośnie;)
Co do leków ciężka sprawa.Ja na 100%jyz nie ufam lekarzom bo juz sie przekonałam ze jeden powie oczywiście można brać w ciąży a drugi powie absolutnie nie!dlatego dobrze jest popytac I skonsultowac z kilkoma lekarzami

reklama
Brzusio ja tez sobie nie wyobrażam jak będę spała poźniej jak brzuszek się pokaże :) Będę się kulać :)
Ja z mdłościami to cały czas ale wymioty po czopkach ustąpiły jak na razie ale to już prawie 10 tydz <3

Do góry