reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No wlasnie mi powiedziała, ze rzadko pomagają wiec dała tydz na sprawdzenia i jak nie pomogą to mam wrócić po inne ale boje sie to wziasc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego Co czytam to nie ma wiekszych przeciwskazan ale lek nie jest calkiem sprawdzony jak wiele innych antihistamin.
Mnie czeka jeszvze rozmowa z lekarzem na temat mdlosci.

Pytanie do wszystkuch, jak wasze piersi? Czy ból też u Was odpuscil? Trohewciaz bola alegeneralnie niwiele

Aniay piersi odpuściły u mnie rownież boli po nocy jak wstanę albo leżę długo na jednym boku

Nie mam pojęcia co zrobic z tymi lekami brać czy nie brać [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mnie tez juz piersi odpuscily. a mdlosci sa. jak tylko cos powaham to juz mi niedobrze..
a w pierwszej ciazy nie wiedzialam nawet co to mdlosci..
ale i tak nie narzekam bo oprocz jednego razu na samym poczatku kiedy masakrycznie bolala mnie glowa i zwymiotowalam, to jednak konczy sie zawsze "tylko" na mdlosciach

WITAJ AgWi.
U mnie tez mniej bolące piersi i juz nawet wydaje mi sie mniej nabrzmiałe.mdłości non stop wymioty narazie odpuscily od czwartku;)

Marlena ja tez uwielbiam spać na brzuchu nie wiem jak to bedzie jak brzuszek podrośnie;)
Co do leków ciężka sprawa.Ja na 100%jyz nie ufam lekarzom bo juz sie przekonałam ze jeden powie oczywiście można brać w ciąży a drugi powie absolutnie nie!dlatego dobrze jest popytac I skonsultowac z kilkoma lekarzami

reklama
Brzusio ja tez sobie nie wyobrażam jak będę spała poźniej jak brzuszek się pokaże :) Będę się kulać :)
Ja z mdłościami to cały czas ale wymioty po czopkach ustąpiły jak na razie ale to już prawie 10 tydz <3

Do góry