reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny wzdęcia dopadły znowu w brzuchu mi sie przelewa, tak ze widać jak sie rusza [emoji23][emoji23][emoji23] mój biedny B myslal, ze to fasolka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczęłam wymiotować dalej niż widze
A do tego krew z nosa
Uffff

Pracuje popołudniami i jak w pierwszej ciazy wymioty rano teraz mam na wieczór Ych jak na złość myślałam, ze jak rano to dam rade pracowac wieczorem
Mam prace stojąca na sekcji "ciastkarnia"

Ja myślę, że lekarz wie co robi. Świadomie na pewno nam nie zaszkodzi, a w dodatku odpowiada prawnie za to co nam przepisze. Ma wiedzę i doświadczenie. Ale to od nas zależy czy będziemy brać leki,czy nie. Ja brałam nospe Przez całą poprzednią ciążę, nakrecilam się strasznie,że jest lekiem kategorii C, szukałam opinii i zaufalam. Dzieciątku było tak dobrze u mnie w brzuszku, że nie chciał wyjść i skończyło się CC [emoji6]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ograniczone zaufanie do lekarza....
Sama nie wiem
Ech....
Z nospa w ciazy nie ma problemu
Zaś o leku, ktory ja miałam przepisany, czytałam ze w latach 60/70 powodowały uszkodzenia u dzieci
Dzieci rodziły sie chore
Wiem, ze dawno, wszystko sie zmienia, wiedza, badania itd ale
Mi gdzies tam z tylu wiadomosc została i przestałam brać ... ;(

Ja w przedniej ciąży dostałam te tabletki przeciw wymiotne ale nie działały. Męczyłam się całą ciążę łącznie z porodem. W dniu porodu ważyłam mniej niż przed ciążą a syn prawie 4 kilo ważył.
Teraz lepiej znoszę ciążę, mdłości są ale wymioty ustały.
A krew z nosa też mi leci ale to pewnie przez anemię.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama nie wiem
Ech....
Zaś o leku, ktory ja miałam przepisany, czytałam ze w latach 60/70 powodowały uszkodzenia u dzieci
Dzieci rodziły sie chore

To Coś mi Talidomidem zalatuje, ale przecież to już dawno zostało wycofane... :-/

reklama
Sama nie wiem
Ech....
Dzieci rodziły sie chore

p

Jak sie nazywa substancja czynna?
Jesli to faktycznie talidomid jak pisze babywow, to bron boze nawet jednej tabletki I powiedz innemu lekarzowi ze to dostalas.

Do góry