reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczynki moja ostatnia @ była 20 kwietnia. Dzisiaj byłam na usg i widac pęcherzyk ale nie widać zarodka ani serduszka :( Mój lekarz kazał zrobić mi jutro i w niedzielę betę i przyjść w pon do niego. Martwię się strasznie bo wg terminu z om powinno już coś widać. Z drugiej strony byłam na usg 18maja i nic nie było widać oprócz grubego endometrium z polipem. Ehh boję się wyniku tej bety :(
.

Ja tez ostatnia @ mialam 20.04;
wylądowałam w szpitalu 22 maja,
robili usg i nic nie widzieli
Powiedzieli ze poroniłam !!!!
A jednak okazało sie, ze beta rośnie!!!!!
Jutro idę na usg ciekawe co u mnie widac
Strasznie cholernie sie stresuje

Zrób bete
Trzymam kciuki
Wiem jak to jest czekac na wyniki cholernie stresujące

Ostatnia edycja:
reklama
Pomyślicie, ze jestem świrnięta
Ale chyba wolałabym wymiotować [emoji23][emoji23] (przypomnijcie mi jak zacznę narzekać),
Bo wiem, ze cos sie dzieje, a jak nie mam objawów to sie martwię
Stresuje sie
Strasznie długo walczyliśmy o ta ciąże
Z pierwsza, spróbowaliśmy raz, jeden raz i jakos załapało urodziła nam sie cudna córeczka
A teraz czasem mdli, zgaga,
Nie wiem kiedy zaczęły mi sie potworne mdłości z Julka
Mówią, ze każda ciąza inna, ale sama nie wiem
Moze to chłopak bedzie i inaczej przejdę ciąże ???
<żart>

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rosana, nie stresuj mnie.

Posta mi wcięło :-( , więc krótko.

U mnie spokojnie. Ale wieczorami strasznie brzuch mnie pobolewa. Ja jakoś chyba na wciągniętym brzuchu chodzę. Robię to automatycznie i poźniej duże napięcie czuję.

Czytam Was w miarę regularnie, ale odpadam wieczorami. Dziecko mi późno zasypia. Ja chyba nawet przed nim.
U nas różnica około 2 lata będzie.

Miłego dnia. Kciuki za wizyty i serduszka

Gratuuję wszystkim mamusiom fasolek i serduszek :)

Hej dziewczynki moja ostatnia @ była 20 kwietnia. Dzisiaj byłam na usg i widac pęcherzyk ale nie widać zarodka ani serduszka :( Mój lekarz kazał zrobić mi jutro i w niedzielę betę i przyjść w pon do niego. Martwię się strasznie bo wg terminu z om powinno już coś widać. Z drugiej strony byłam na usg 18maja i nic nie było widać oprócz grubego endometrium z polipem. Ehh boję się wyniku tej bety :(

Weronika w sumie wiem co czujesz. Pierwszą ciąże straciłam bardzo wysoko ale ja jestem z takich żę od razu wolą wiedzieć na czym stoją. Jeśli coś ma się stać to lepiej niech to się stanie teraz a nie późńiej.
Gratuuję wszystkim mamusiom fasolek i serduszek :)

Weronika w sumie wiem co czujesz. Pierwszą ciąże straciłam bardzo wysoko ale ja jestem z takich żę od razu wolą wiedzieć na czym stoją. Jeśli coś ma się stać to lepiej niech to się stanie teraz a nie późńiej.

Który masz tydzień ciąży? Może ciąża jest młodsza?
Ja też jak byłam u gina ostatnio to też nie widział jeszcze zarodka ani serduszka.

Czesc dziewczynki.
Ja troche pomarudze o sobie a pozniej Was nadrobie :(

Moj K wzial przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Utknelam i nie mam jak pojechac do klientki. Od razu ja poinformowalam, ze nie mam jak przyjechac ale jutro mam wolny dzien (jeden jedyny wolny dzien w tygodniu) i ze moge do niej przyjechac. Ta walnela focha i powiedziala, ze ze mnie rezygnuje! No wyobrazacie sobie?! Jeszcze zeby to faktycznie robilo jej roznice jakas duza kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, siedzi calymi dniami w domu i nic nie robi. Wkurzylam sie i mi smutno jednoczesnie bo chcialam poswiecic swoj wolny dzien aby zrekompensowac jej dzisiejszy dzien a ta , ze juz mnie wiecej nie chce skoro odwalilam taki numer dzisiaj. Grrrr.
Nie wiem czy ona myslala, ze w 20 min. przejde z buta 20km?!

8tc [emoji7]

Czesc dziewczynki.

Moj K wzial przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Utknelam i nie mam jak pojechac do klientki. Od razu ja poinformowalam, ze nie mam jak przyjechac ale jutro mam wolny dzien (jeden jedyny wolny dzien w tygodniu) i ze moge do niej przyjechac. Ta walnela focha i powiedziala, ze ze mnie rezygnuje! No wyobrazacie sobie?! Jeszcze zeby to faktycznie robilo jej roznice jakas duza kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, siedzi calymi dniami w domu i nic nie robi. Wkurzylam sie i mi smutno jednoczesnie bo chcialam poswiecic swoj wolny dzien aby zrekompensowac jej dzisiejszy dzien a ta , ze juz mnie wiecej nie chce skoro odwalilam taki numer dzisiaj. Grrrr.

8tc [emoji7]
Nie przejmuj sie stara baba, Ty zrobilas wszystko tak jak trzeba I to jej zachowanie jest nie na miejscu.

Ann89 skarbie, do osmego-dziewiatego tygodnia zarodek ma prawo nie byc widoczny, zwlaszcza jak nie znasz dokladnej Daty owulacji. Wrzuc na luz kochana. U mnie dwa tygodnie temu też tylko pecherzyk był.

Paraplu kocha nie zamartwiaj sie niektóre baby na starość fiksują i to nie mało :/

Ja zbieram sie zaraz do GP w poniedziałek kończy mi sie zwolnienie ide zobaczyć co da sie zrobic chciałabym jeszcze ten ostatni mc I trymestru spedzic w domu bo sama myśl wejścia na kuchnie z moimi Mdłościami przyprawia mnie o zawał [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki.

8tc [emoji7]

Nie ma co sie przejmować starymi babami one już tak mają że wszystko na już by chciały i nie rozumieją człowieka.

O gratulacje co do tygodnia :)

Macie dzisiaj też okropny dzień z samopoczuciem ? głowa mi pęka strasznie do tego bym tylko spała

reklama
Okropny dzień... Ma dodatek musiałam wstać wcześnie,by porobić badania krwi i moczu, chodzę do gina do innego miasta i nie jest to takie łatwe [emoji6] no ale wiedziałam na co się piszę. Teraz gonitwa z obiadem... Kiedy ta pogoda się zmieni? Przez nią chyba wszystkie mamy nienajlepsze samopoczucie....

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry