reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Wg usg jest pęcherzyk, ale nie widać zarodka. W niedziele idę na kolejną betę by zobaczyć czy wzrasta

Lui to twoja beta troszkę niższa ale to samo na usg wyszło. Troszeczkę mi ulżyło bo naprawdę mam sto złych myśli w głowie

Weronika bądź dobrej myśli ja tez tak miałam kilka dni temu i wsZystko dobrE sie okazało. Trzymam kciuki. Napisz po wizycie. Jesteśmy z Tobą.

A chociaż wiesz jakie wymiary masz pęcherzyka?

Nie martw się. Na pewno będzie wszystko dobrze. Pewnie ciąża jest o kilka dni młodsza, może Ci się owu przesunęła.

No moja beta niższa, ale jak ją robiłam to byłam w 5t i 3d ciąży według usg, bo mi wyliczono na podstawie wymiarów pęcherzyka ciążowego i pęcherzyka żółtkowego, że ciąża jest o tydzień młodsza. Po trzech dniach zrobiłam betę i wyniki miałam 12 000. Marnie rośnie, ale rośnie. Po za tym na tym etapie przysport bety jest już wolniejszy.

reklama
Nic mi właśnie nie powiedział o wymiarach tylko ze mogła byc to ciąża ale mogła już obumarnieć i trzeba zrobić bete żeby zobaczyć czy przyrasta. Ten cykl był całkiem na wariackich papieracch

Szczerze już nastawiłam się na najgorsze, żeby potem nie czuć większzego zawodu, ale mam nadzieje że w niedzielę będzie jakiś przyrost...

Do góry