kolorowaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja już tylko spodnica rozciagliwa I getry o rozmiar wieksze bo nic innego na brzuchu nie dopne ale to podobno norma, chociaz sa dziewczyny ktorym brzuszki dopiero po polmetku wyskakuja.dziewczyny, czy wam też tak urósł brzuch ? Jem jak opętana to jedno, ale dzisiaj mój mąż (kiedy on nigdy nic nie zauważa) mówi, że już mam taki ciążowy brzuch , w sumie jak założyłam spódnicę to pod gumką taki brzuszek, już nie mogę ukryć ,a przecież to dopiero 2m-c
Moja styczen 2007Hej Julia widzę ty tez z poznania a twoja córa kiedy się rodziła? ? Bo moja w styczniu 2011. Gdzie chodzisz do lekarza?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratki!Witam ponownie [emoji4] w końcu znalazłam chwilę,by napisać. Widziałam Maleństwo i słyszałam Serduszko [emoji5] wszystko ok,termin wg usg na 23 stycznia... Wg usg mamy 6 tyg i 3 dni. 0,71 cm. Jestem szczęśliwa [emoji4]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam juz widoczny brzuch, jakis taki napompowany sie zrobil
Boje sie tej roznicy wieku miedzy dzieciakami - bedzie 5 lat. Chociaz miedzy mna i siostra bylo 4 lata i jakos tam sie dogadywalysmy.
Dziewczyny, nie marudzic, u mnie bedzie 10 lat różnicy, moja cora nie może sie doczekac rodzenstwa.
Ja nie byłam u lekarza jeszcze jest to moja w sumie 4 ciąża pierwsza obumarła w 12/13 tyg wiec wychodzę z założenia im później tym mniej będę się przejmować. Bo jak wcześnie się idzie to tak jak niektórzy piszą nie widać zarodka albo serce nie bije ja nie chce się tym stresować co ma być to będzie I idę dopiero 22 czerwca czyli za ponad 2 tyg
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja też jak nic mi nie było marudziłam teraz mi słabo też źle fajnie ze już masz 6t. Mi dzis obliczyła ze 5t4d a ja myślałam ze mam 7 t. Nie rozumiem tych obliczeń. Moze to wiek zarodka nie ciazy- nie wiem. U ciebie na pewno bedzie widać zarodek a moze nawet serduszko. Powodzenia
A kiedy miałaś dostać @??
Ja miałam ostatnia 20 kwietnia wiec liczę od tego terminu
Nie wiem co mi jutro powiedzą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje, mnie/nasz zwiazek powoli wykanczaly te starania, jeszcze Maz mial wypadek powazny, wiec jego najwazniejszy organ, ktory byl nam potrzebny nie dziala poprawnie,Maryqska u mnie 6t 1d bylo juz serduszko , wiec napewno bedzie cos widac[emoji4]
To mily prezent dostaliscie![emoji4]
Moja corka ma juz 6 lat roznica spora jesli dane bedzie mi donosic...staralismy sie od 3lat
HappyBabyMama ja mam termin na 24 stycznia
@maryqska Przede wszystkim gratulacje !! Będzie dobrze,nie martw się
Przepisali coś na hemoroidy ? ja mam od dawna ten problem i jak zaszłam w ciąże odstawiłam wszelkie maści i czopki,bo nie wiem czy można, a wizytę u proktologa dopiero pod koniec czerwca
cudna wiesc, gratuluje bardzoWitam ponownie [emoji4] w końcu znalazłam chwilę,by napisać. Widziałam Maleństwo i słyszałam Serduszko [emoji5] wszystko ok,termin wg usg na 23 stycznia... Wg usg mamy 6 tyg i 3 dni. 0,71 cm. Jestem szczęśliwa [emoji4]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom