reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Zazdroszcze że tobie idzie w cycki :) Moje małe to leciutko urosły a szkodaa ..
Moje tez male i nie urosly, zrobily sie po prostu w srodku takie pelne. Wczesniej w dotyku byly mieciutkie a teraz czuje ze sa pelne i duzo twardsze w dotyku i czuje, ze wiecej waza.

Dokładnie mam 6t + 2d.
W poniedziałek chcemy iść z mężem do innego lekarza, żeby skonsultować to wszystko. Może po prostu jest zarodek za mały?
Nie zamartwiaj sie jeszcze, na tym etapie to jeden dzien potrafi zrobic kolosalna roznica. Moze Kropek jeszcze za malusi, a sprzet do USG tez odgrywa duza sprawe.
Moze w poniedzialek juz uslyszysz :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Lui a pamiętasz jak było u mnie... W 6 tygodniu niedosc że nie było zarodka to nawet pecherzyka zolciowego. A w 6t4d piękny zarodek z serduszkiem i na dodatek opowiadający wymiarami wieku ciąży... Więc głowa do góry!!!!

Lui, może miałaś późną owu i zarodek jest młodszy, niż wychodziłoby z terminu om. Kciuki za poniedziałek.

U nas w 5w6d jakiś ruch było widać. Ale jak to dziewczyny piszą każdy dzień przynosi sporą zmianę.

U nas ok. Mdłości nie przychodzą. Mam nadzieję, że mi się upieką tak, jak za pierwszym razem.

Pozdrawiam

Lui będzie dobrze :) Moze lekarz jakis taki dziwny w poniedziałek pewnie usłyszysz dobre nowinki :) Przez weekend odpoczywaj i w poniedziałek do lekarza kilka dni robi kolosalna różnicę.

Lui kocha nie martw sie mi ginekolog powiedziała ze najlepiej isc ok 8tc zeby sprawdzić serduszko zeby sie nie stresować, bedzie dobrze

Kochane jak wasze humory bo ja dzis chodzę jakaś taka bez życia, wszystko jest bez sensu, obojętne, mój B dostał opierdziel w sumie za nic, ja nie moge sobie znaleźć miejsca, dziwnie jakos

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm czy to mozliwe aby mi sie juz podbrzusze powiekszylo? Bo czuje pod reka jakbym takie bardziej wypukle sie zrobilo a zawsze bylo plasciutkie. [emoji848] ktoras cos takiego u siebie zauwazyla?

9ewnvfxmgto5niho.png

@Paraplu ja mam taki duży sadlasty brzuch, że nie wiem co by mi musiało wyskoczyć żebym zobaczyła ;p

Ja dzisiaj żadnych objawów, w dzień aż miałam kryzys z tego powodu,ale przypomniałam wasze słowa, że jednego dnia się ma drugiego nie i jakoś się uspokoiłam ;) no może tak nie do końca uspokoiłam bo martwi mnie wydzielina z pochwy ;/czuć ją ( nie śmierdzi ale taki specyficzny zapach) i dość dużo tego leci ;/

KolorowaMama wlasnie dzis mam taki sam dzien....do bani, bezbarwy, do tego doczepilam sie M...dzis musze z nim oogadac i przeprosic ehhh

reklama
Lui spokojnie,to może być kwestia czasu,może jutro już by złapalo bicie serca na usg.
Paraplu ja tak mam,zaokrąglony lekko brzuch i podbrzusze ciążowo,to taki specyficzny kształt,nie z przejedzenia;)

Do góry