reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Moje tez male i nie urosly, zrobily sie po prostu w srodku takie pelne. Wczesniej w dotyku byly mieciutkie a teraz czuje ze sa pelne i duzo twardsze w dotyku i czuje, ze wiecej waza.Zazdroszcze że tobie idzie w cycki Moje małe to leciutko urosły a szkodaa ..
Nie zamartwiaj sie jeszcze, na tym etapie to jeden dzien potrafi zrobic kolosalna roznica. Moze Kropek jeszcze za malusi, a sprzet do USG tez odgrywa duza sprawe.Dokładnie mam 6t + 2d.
W poniedziałek chcemy iść z mężem do innego lekarza, żeby skonsultować to wszystko. Może po prostu jest zarodek za mały?
Moze w poniedzialek juz uslyszysz
MiMeMi
Lui, może miałaś późną owu i zarodek jest młodszy, niż wychodziłoby z terminu om. Kciuki za poniedziałek.
U nas w 5w6d jakiś ruch było widać. Ale jak to dziewczyny piszą każdy dzień przynosi sporą zmianę.
U nas ok. Mdłości nie przychodzą. Mam nadzieję, że mi się upieką tak, jak za pierwszym razem.
Pozdrawiam
U nas w 5w6d jakiś ruch było widać. Ale jak to dziewczyny piszą każdy dzień przynosi sporą zmianę.
U nas ok. Mdłości nie przychodzą. Mam nadzieję, że mi się upieką tak, jak za pierwszym razem.
Pozdrawiam
kolorowaMama
Lui kocha nie martw sie mi ginekolog powiedziała ze najlepiej isc ok 8tc zeby sprawdzić serduszko zeby sie nie stresować, bedzie dobrze
Kochane jak wasze humory bo ja dzis chodzę jakaś taka bez życia, wszystko jest bez sensu, obojętne, mój B dostał opierdziel w sumie za nic, ja nie moge sobie znaleźć miejsca, dziwnie jakos
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane jak wasze humory bo ja dzis chodzę jakaś taka bez życia, wszystko jest bez sensu, obojętne, mój B dostał opierdziel w sumie za nic, ja nie moge sobie znaleźć miejsca, dziwnie jakos
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
@Paraplu ja mam taki duży sadlasty brzuch, że nie wiem co by mi musiało wyskoczyć żebym zobaczyła ;p
Ja dzisiaj żadnych objawów, w dzień aż miałam kryzys z tego powodu,ale przypomniałam wasze słowa, że jednego dnia się ma drugiego nie i jakoś się uspokoiłam no może tak nie do końca uspokoiłam bo martwi mnie wydzielina z pochwy ;/czuć ją ( nie śmierdzi ale taki specyficzny zapach) i dość dużo tego leci ;/
Ja dzisiaj żadnych objawów, w dzień aż miałam kryzys z tego powodu,ale przypomniałam wasze słowa, że jednego dnia się ma drugiego nie i jakoś się uspokoiłam no może tak nie do końca uspokoiłam bo martwi mnie wydzielina z pochwy ;/czuć ją ( nie śmierdzi ale taki specyficzny zapach) i dość dużo tego leci ;/
reklama
Bridget Jones
Lui spokojnie,to może być kwestia czasu,może jutro już by złapalo bicie serca na usg.
Paraplu ja tak mam,zaokrąglony lekko brzuch i podbrzusze ciążowo,to taki specyficzny kształt,nie z przejedzenia
Paraplu ja tak mam,zaokrąglony lekko brzuch i podbrzusze ciążowo,to taki specyficzny kształt,nie z przejedzenia