reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

U nas jeżeli bedzie chłopczyk to bedzie Xavier uparł sie mój B a jak dziewczynka to Pola albo Lilka [emoji7] a pierwsza pociecha jest Maja.

Wstałam z Mdłościami wiec chyba dopadło mnie na dobre czas sie przyzwyczaić, dzis lecę szukać ciastek z imbirem moze jakos sie przełamie [emoji16]

Miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie synek ma na imię Ksawery :)
Teraz jeżeli będzie dziewczynka to będzie Zuzia, a jak będzie chłopak to nie mamy wybranego imienia. Bierzemy pod uwagę imię Kacper i Wiktor :)

Witam

Widze ze juz dyskusja z imionami[emoji4]
Ja narazie niemysle o tym...to za odlegly temat dla mnie!
Obecnie mamy corke Amelie[emoji4]

Ja na usg chyba pojde za 2 tyg. Bo wiem ze ono nic niezmieni jak pojde wczesniej, jak ma byc dobrze to bedzie ...

Imie Liam mi sie podoba ale w Polsce chyba ciezko z tym imieniem prawda?

Milego dnia, u nas cos pogoda bura:/

Witam

Widze ze juz dyskusja z imionami[emoji4]
Ja narazie niemysle o tym...to za odlegly temat dla mnie!
Obecnie mamy corke Amelie[emoji4]

Ja na usg chyba pojde za 2 tyg. Bo wiem ze ono nic niezmieni jak pojde wczesniej, jak ma byc dobrze to bedzie ...

Imie Liam mi sie podoba ale w Polsce chyba ciezko z tym imieniem prawda?

Milego dnia, u nas cos pogoda bura:/

Ja chce dac takie synowi jak będzie chłopczyk.
Teraz już nie ma problemów z imionami zagranicznymi w Polsce ponieważ teraz można dac nawet imię jako rzecz..
Podobno już nie ma problemów..

Dla dziewczynki to Anastazja lub Scarlett mi się podoba. Dla chłopca nie mam pomysłu. Dobrze ze jeszcze trochę czasu jest.

A będziecie pytały o płeć?
Ja tym razem chcę niespodziankę.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mial taki pomysl z niespodzianka ale tak go spiorunowalam wzrokiem ze skapitulowal [emoji23] ja juz bym chciala wiedziec! :)

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Jejku ja bym już teraz chciała wiedzieć kto siedzi w brzuchu,nie wytrzymałabym do porodu.Ale to musi być super sprawa żeby dowiedzieć się dopiero na porodówce,ja jestem na to jednak zbyt niecierpliwa:-D

Do góry