reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam wszystkie styczniowe Mamy:-) Mogę do Was dołączyć?
Ja już po pierwszym usg, termin mam na 11.01, słyszałam już bicie serduszka mojej Kruszynki; -) To moja 3 ciąża, ale (mam nadzieję) zostanę po raz drugi , mam rocznego synka. Trochę przeraża mnie tak mała różnica wieku, bo będzie to max 20mcy.
Witamy mala różnica wieku dzieciaki będą za sobą przepadac

Kolorowa super wieści :* Ja mam wizyte 1.06 w dzień dziecka zobacze czy usłysze serduszko dzidziusia juz nie moge się doczekac :)

Bridget Jones oby mineły naprawdę w drugim trymestrze te wymioty bo tyle urodzin przedemna a ja nic nie moge jeść ani patrzec na jedzenie :( Ale mi został tylko miesiąć do końca pierwszego trymestru uby szybko zleciało.

Witam wszystkie nowe styczniówki :)

Ja spędziłam wczorajszy dzień na urodzinach i połowe dnia w pociągu co nie bardzo mnie to zadowoliło .. mdłości ciązowe + choroba lokomocyjna dała bardzo męczący dzień że padłam jak małe dziecko wieczorem ... dzisiaj w pracy od rana i tak do 18.00 :( Dzisiaj mam zamiar wkońcu się ruszyć i zrobić jakiś spacerek nad stawy żeby pooddychać świeżym powietrzem.

ja jak byłam w 5 tyg to nie było jeszcze, od 6 chyba można zobaczyć
Powiem Ci, że to moja druga ciąża, fizycznie póki co mniej zmęczona, ale psychicznie fiksuję co chwila ;p

a od kiedy robi się usg 'po brzuchu', a nie dopochwowe ?

Mi lekarz powiedział że następne usg będzie jeszcze dopochwowe a będzie to już 12 tydzień:rolleyes2::-) :)

p19uyx8dtxm3j0hx.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok

Ja już w piątek słyszałam bicie serca mojego Maleństwa;-) nie martw się wszystko będzie dobrze;-) ja póki co po dwóch usg i po usłyszeniu bicia serca a i tak nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży:szok::-D
trzymam za Ciebie kciuki:)

p19uyx8dtxm3j0hx.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,
Widzę, że jest nas już trójka z roczniakami :) ja też się tego boję jak to będzie z dwójką maluchów, ale jestem dobrej myśli.
Co do wymiotów, w pierwszej ciąży wylądowałam w szpitalu z powodu odwodnienia, także bądźcie czujne i nie zwlekajcie. Na szczęście książkowo minęły w II trymestrze. Tym razem łudzę się, że mnie ominą :)

reklama
Do góry