reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja sie tylko doczytalam ze czas wolny, a nie caly dzień.

Ja wreszcie w domku. A. Pojechał do mamy, upiec nam obiad (Kuchenka nam wysiadła a Landlord na wakacjach) Będzie ciekawie jak wróci.

Córa wcina pierogi a mi sie nic nie chce.

Pytanko dziewczyny, jak u was z "dorosłymi zabawami"?

No u mnie wlasnie ostatnio brak chęci jak nigdy az sama jestem w szoku a mój B jeszcze większym [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie "dorosle zabawy" nie istnieja ;)
Ja mam checi ale luby mysli chyba ze jestem krucha jak skorupka jajka bo boi sie mnie dotknac ;) Mam nadzieje, że mu to przejdzie :p

W moim przypadku jak że wszystkim nie chce się

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Libido u mnie to dno i dwa metry mulu.

U mnie też... Piersi bolą, brzuch też czasem... Ehhh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie wlasnie ostatnio brak chęci jak nigdy az sama jestem w szoku a mój B jeszcze większym [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To widzę że sama nie jestem z tym brakiem libido. Za to z moim A. na odwrót. Jemu ciąża nie przeszkadza :p

Dziewczyny czytam Was na biezaco ale nie mam nawet sil aby ruszyc komorki mozgowe by zapamietac ktorej co odpisac. Dzisiaj z tego zmeczenia to w pracy az sie poplakalam :(

Pamietam jedynie, ze szef kolorowej to buc okrutny! Nie daj sie!

Cześć dziewczyny,
Wczoraj dowiedziałam się że jestem w (chyba) 5 tygodniu ciąży więc (chyba) będę styczniówką :) chyba - bo ciężko wyliczyć póki co, bo moje pierwsze dziecko ma niecały roczek i nie zdążyłam nawet mieć okresu ;) tak czy siak witam Was i myślę, że zostanę w tej grupie.

Ostatnia edycja:
Czoperka witaj :)

Kolorowa i dobrze :)

ja nie wiem jak ja jutro dam rade w pracy, od 6 do 17. Umre chyba juz w okolicach 10 :(

reklama
Do góry