reklama
Danutka24
Fanka BB :)
U mnie też... Piersi bolą, brzuch też czasem... Ehhh...
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Ja sie tylko doczytalam ze czas wolny, a nie caly dzień.
Ja wreszcie w domku. A. Pojechał do mamy, upiec nam obiad (Kuchenka nam wysiadła a Landlord na wakacjach) Będzie ciekawie jak wróci.
Córa wcina pierogi a mi sie nic nie chce.
Pytanko dziewczyny, jak u was z "dorosłymi zabawami"?
No u mnie wlasnie ostatnio brak chęci jak nigdy az sama jestem w szoku a mój B jeszcze większym [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
U mnie "dorosle zabawy" nie istnieja
Ja mam checi ale luby mysli chyba ze jestem krucha jak skorupka jajka bo boi sie mnie dotknac Mam nadzieje, że mu to przejdzie
Libido u mnie to dno i dwa metry mulu.
U mnie też... Piersi bolą, brzuch też czasem... Ehhh...
No u mnie wlasnie ostatnio brak chęci jak nigdy az sama jestem w szoku a mój B jeszcze większym [emoji15]
To widzę że sama nie jestem z tym brakiem libido. Za to z moim A. na odwrót. Jemu ciąża nie przeszkadza
Paraplu
To widzę że sama nie jestem z tym brakiem libido. Za to z moim A. na odwrót. Jemu ciąża nie przeszkadza
Mojego to jeszcze bardziej to nakreca [emoji23]
Czoperka
Cześć dziewczyny,
Wczoraj dowiedziałam się że jestem w (chyba) 5 tygodniu ciąży więc (chyba) będę styczniówką chyba - bo ciężko wyliczyć póki co, bo moje pierwsze dziecko ma niecały roczek i nie zdążyłam nawet mieć okresu tak czy siak witam Was i myślę, że zostanę w tej grupie.
Wczoraj dowiedziałam się że jestem w (chyba) 5 tygodniu ciąży więc (chyba) będę styczniówką chyba - bo ciężko wyliczyć póki co, bo moje pierwsze dziecko ma niecały roczek i nie zdążyłam nawet mieć okresu tak czy siak witam Was i myślę, że zostanę w tej grupie.
Ostatnia edycja:
kolorowaMama
@Paraplu buc jakich mało [emoji23] ale odlezalam zle emocje i jutro przetrwam z uśmiechem na twarzy i zamierzam w pracy robic nic [emoji123][emoji106]
reklama
weronika87
Czoperka witamy ja też miałam taką stacje jak Ty tylko 4 lata temu i moje dziecko miało 4 msc a ja dowiedziałam się że jestem w ciąży.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom