reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Spróbuje się dowiedzieć :) Dziękuję :)
Wiem, że jest coś takiego teraz, że po urodzeniu przez12 miesięcy się dostaje tysiaka jak się nie pracowało, bądź właśnie umowa śmieciowa, ale w ciąży to nie wiem

a ja mam już na 14 wizytę !! ale stres !! Sama wizyta u ginekologa wprawia mnie w stan takiej nerwówy ,a jak jeszcze chodzi o długo wyczekiwaną ciążę to w ogóle ! z drugiej strony cieszę się, bo w nocy i dzisiaj mam bóle podbrzusza, nie ciągnięcie, nie jak na miesiączkę, tylko bóle
Proszę -trzymajcie kciuki !!

ankamaz, trzymam kciuki bardzo mocno! Ja też mam ogromnego stresa przed dzisiejszą wizytą, a dopiero na 17:40 idę.

Ja dzisiaj powinnam dostać @ i zrobiłam test oczywiście pozytywny czyli jak na dzień dzisiejszy jest ok
1463571912-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry