reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Moze juz sie postataliscie[emoji14]dawaj znać jak zrobisz teścik [emoji12][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie że dam znać :) a powiem Wam coś jeszcze, nie wiem czy to istotne, przed wyjazdem na urlopem końcem kwietnia dokładnie, złapałam grzybice i byłam na antybiotyku dopochwowo..po skończeniu antybiotyku zauważyłam u siebie śluz jak kurze jajo a kilka dni po tym klucie w jajniku... Myślicie że mogła wystąpić owulka ? Antybiotyk mógł zahamowań działanie anty?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimo,,że w dzień mogłabym spać i spać... to nocki mam do bani,śpię niespokojnie, mam płytki sen, budzę się... Ehhh... A jak u Was wygląda noc?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zostałam dzis w domu napisałam do mojego menagera, jak jest czyli, ze wstałam z bólem w pachwinach i dole pleców generalnie jestem straszny chudzielec i myśle, ze moze taki ból bo macica sie powiększa ? Powinnam sie martwić czy takie bóle to normalka?
Mam nadzieje, ze po powrocie nie dostanę do podpisu zwolnienia z pracy bo to idiota niestety a prace mam stojąca do tego sporo schylania i dźwigania a mało tego nie mam żadnej przerwy pracuje 7h + 2 zajmuje mi podróż piechotką i 12 minut pociąg czyli cały dzien na nogach [emoji123]wiec wolałam nie ryzykować

Jakis tydz temu tez mialam bole w pachwinie i bole w dole plecow, wiec mysle ze to normalne bo bylam u gina i nic nie mowil ze to cos zlego. Ale moim zdaniem jak masz ciezko prace to powinnas isc na zwolnienie bo to jednak ryzyko. Ja juz tez jestem na zwolnieniu ja pracuje ze strszymi ludzmi i niestety trzeba dzwigac i szef powiedzial ze od razu na zwolnienie.... i tak juz tydz jestem siedze w domu... :)

Hej dziewczynki :)

Ja chyba popadlam w ciazowa spiaczke [emoji23]
W ciagu ostatnich 33 godzin przespalam 26 godzin!!!

Oby u Was bylo lepiej :)

reklama
No walsnie tutaj nie ma litości do 28tc trzeba pracowac ale postaram sie o zwolnienie od polskiego lekarza bo chodzenie w butach z blacha praca na kuchni przyjmowanie zamówień i dźwiganie to za duzo dla mnie teraz

Do góry