reklama
ankamaz
Fanka BB :)
i mój mały śpi jeszcze w dzień a ja z nim
Jutro mam wizytę, takiego mam stresa .... ja to taka przeżywaczka jestem ;p zasnąć nie mogę jak mam coś ważnego na drugi dzień,jak zasnę to przez sen mi się coś wałkuje, masakra;p ale jak wyjdę z gabinetu i będzie dobrze to sobie wynagrodzę to;p pewnie słodyczami , niestety
Jutro mam wizytę, takiego mam stresa .... ja to taka przeżywaczka jestem ;p zasnąć nie mogę jak mam coś ważnego na drugi dzień,jak zasnę to przez sen mi się coś wałkuje, masakra;p ale jak wyjdę z gabinetu i będzie dobrze to sobie wynagrodzę to;p pewnie słodyczami , niestety
kolorowaMama
Moja córcia w przyszłym miesiącu 7 lat ale rozumie i po południu daje zyc ona bajki a mama drzemka [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
weronika87
Ja o 7.00 pobudka dzieci do przedszkola zjem śniadanko i pod kocyk z książką lub przed tv do 13 a potem do roboty do 20.00 ale w pracy też mam luz. A jak wracam to dziewczynki juz śpią
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
hej dziewczyny!
Witam wszystkie nowe mamusie ;-) widzę, że pokaźna grupka z nas będzie.. Aniay nie nadąrzy uzupełniać listy
Po przeczytaniu wątków o opiece nad kobietą w ciąży w innych krajach stwierdzam, że ja to chyba bym osiwiała do końca ciąży muszę mieć poczucie , że wszystko jest ok i monitoring tego co miesiąc
Ankamaz ja mam w czwartek wizytę a już się denerwuje ...więc też będzie jutro zarwana noc
Też ogólnie jestem śpiąca w ciągu dnia, ale za to w nocy budzę się co chwile ... nawet mam na to teorie, że kobieta przystosowuje się już do nocnego wstawania do maluszka
Witam wszystkie nowe mamusie ;-) widzę, że pokaźna grupka z nas będzie.. Aniay nie nadąrzy uzupełniać listy
Po przeczytaniu wątków o opiece nad kobietą w ciąży w innych krajach stwierdzam, że ja to chyba bym osiwiała do końca ciąży muszę mieć poczucie , że wszystko jest ok i monitoring tego co miesiąc
Ankamaz ja mam w czwartek wizytę a już się denerwuje ...więc też będzie jutro zarwana noc
Też ogólnie jestem śpiąca w ciągu dnia, ale za to w nocy budzę się co chwile ... nawet mam na to teorie, że kobieta przystosowuje się już do nocnego wstawania do maluszka
eve25białystok
Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]
Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu wkładki mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]
eve25białystok
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... się okaże a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu składni mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]
reklama
kolorowaMama
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... się okaże a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...
Moze juz sie postataliscie dawaj znać jak zrobisz teścik [emoji12][emoji5]