reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Danutka24 to wspolczuje, moj maly ma 19 miesiecy wiec jeszcze w dzien spi... :) bo jak by nie spal to masakra by byla...

reklama
i mój mały śpi jeszcze w dzień a ja z nim ;)
Jutro mam wizytę, takiego mam stresa .... ja to taka przeżywaczka jestem ;p zasnąć nie mogę jak mam coś ważnego na drugi dzień,jak zasnę to przez sen mi się coś wałkuje, masakra;p ale jak wyjdę z gabinetu i będzie dobrze to sobie wynagrodzę to;p pewnie słodyczami , niestety

hej dziewczyny!
Witam wszystkie nowe mamusie ;-) widzę, że pokaźna grupka z nas będzie..:laugh2: Aniay nie nadąrzy uzupełniać listy :-D
Po przeczytaniu wątków o opiece nad kobietą w ciąży w innych krajach stwierdzam, że ja to chyba bym osiwiała do końca ciąży :-D :p muszę mieć poczucie , że wszystko jest ok i monitoring tego co miesiąc :rofl:
Ankamaz ja mam w czwartek wizytę a już się denerwuje ...więc też będzie jutro zarwana noc :rofl:
Też ogólnie jestem śpiąca w ciągu dnia, ale za to w nocy budzę się co chwile ... nawet mam na to teorie, że kobieta przystosowuje się już do nocnego wstawania do maluszka :-D

Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa :) jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa :) jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]

Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu wkładki mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ankamaz, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja mam mieć w piątek wizytę i też już się denerwuje :) Póki co beta mi przyrasta książkowo to jeszcze nie osiwiałam. W pierwszej ciąży się tak nie denerwowałam :p

Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu składni mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]

Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... :) się okaże :) a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...

reklama
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... :) się okaże :) a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...

Moze juz sie postataliscie :p dawaj znać jak zrobisz teścik [emoji12][emoji5]

Do góry