reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Danutka24 to wspolczuje, moj maly ma 19 miesiecy wiec jeszcze w dzien spi... :) bo jak by nie spal to masakra by byla...

reklama
i mój mały śpi jeszcze w dzień a ja z nim ;)
Jutro mam wizytę, takiego mam stresa .... ja to taka przeżywaczka jestem ;p zasnąć nie mogę jak mam coś ważnego na drugi dzień,jak zasnę to przez sen mi się coś wałkuje, masakra;p ale jak wyjdę z gabinetu i będzie dobrze to sobie wynagrodzę to;p pewnie słodyczami , niestety

hej dziewczyny!
Witam wszystkie nowe mamusie ;-) widzę, że pokaźna grupka z nas będzie..:laugh2: Aniay nie nadąrzy uzupełniać listy :-D
Po przeczytaniu wątków o opiece nad kobietą w ciąży w innych krajach stwierdzam, że ja to chyba bym osiwiała do końca ciąży :-D :p muszę mieć poczucie , że wszystko jest ok i monitoring tego co miesiąc :rofl:
Ankamaz ja mam w czwartek wizytę a już się denerwuje ...więc też będzie jutro zarwana noc :rofl:
Też ogólnie jestem śpiąca w ciągu dnia, ale za to w nocy budzę się co chwile ... nawet mam na to teorie, że kobieta przystosowuje się już do nocnego wstawania do maluszka :-D

Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa :) jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś nie przyszła @...3 dzień w 7 dniowej przerwie między blistrami...zawsze przychodziła 3 dnia... Nie wiem czy Wam pisałam o mojej znajomej.. Zaszła na tabletkach anty, brała regularnie i do tego z jednym jajnikiem, stąd też to moje podejrzenia, zobaczymy na czym się skończą.. Czytam Wam dziewczyny cały dzień i chciałabym i ja dołączyc jako oczekująca bobasa :) jak jutro nie będzie @ to w czwartek rano teścik... Brzuch delikatnie boli ale to bardziej mrowienie,piersi trochę klują, jakieś ciągniecie w pachwinach dziś odczułam kilka razy no i robię się senna... A i od kilku dni kilka osób mi mówi że jakoś ładniej wyglądam ha ha [emoji3]

Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu wkładki mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ankamaz, nie martw się. Nie jesteś sama. Ja mam mieć w piątek wizytę i też już się denerwuje :) Póki co beta mi przyrasta książkowo to jeszcze nie osiwiałam. W pierwszej ciąży się tak nie denerwowałam :p

Ja w pierwsza ciaze zaszłam stosując plastry evra [emoji12] w ta kilka dni po wyjęciu składni mirena a mówili ze bedzie trzeba czekać także wszystko sie moze zdarzyć [emoji16][emoji122]

Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... :) się okaże :) a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...

reklama
Właśnie wiem o tym, a jeszcze idzie pominęłam 2 tabletki i w tym czasie były przytulanki i moim A no i później też były... :) się okaże :) a mój coś wspominał o tym że chciały dzidziusia, ja niestety muszę być teraz na anty, ale jeżeli on chce to zrezygnuje z mojego leczenia biologicznego i od stycznia zaczniemy starania... Sporo czasu,ale to lepsza opcja niż za 2,5 roku...

Moze juz sie postataliscie :p dawaj znać jak zrobisz teścik [emoji12][emoji5]

Do góry