reklama
joanna84-84
Fanka BB :)
Bulkaasia trzymam kciuki i czekam na relację z wizyty.
Udało mi się zapisać do lekarza na 30 maja, chociaż pierwszy termin proponowano mi na 17 czerwca
Udało mi się zapisać do lekarza na 30 maja, chociaż pierwszy termin proponowano mi na 17 czerwca
cayra1984
Cayra a jak u Ciebie? Krwawisz jeszcze?
Bulkaasia - niestety tak... niedużo ale tak...ale ja muszę poczekać do jutrzejszej wizyty u lekarza...
ankamaz
@joanna84-84 zakończono mi ciąże , bo nie miałam wód płodowych , godzinę po usg miałam już synka 'na zewnątrz'
joanna84-84
@joanna84-84 zakończono mi ciąże , bo nie miałam wód płodowych , godzinę po usg miałam już synka 'na zewnątrz'
O kurczę
Mam nadzieję, że ta historia ma happy end
Bulkaasia i cayra trzymam mocno kciuki za was. Będzie dobrze dziewczyny!!! Żadna z nas nie może się z forum stycznowiek wykruszyć! starajcie się nie denerwować . Chociaż wiem że łatwo tylko tak mówić. Przekonałam się, że trzeba mieć nadzieję do końca. Ja w poprzedniej ciąży jak dostałam krwotoku to w drodze do szpitala ryczałam jak głupia i byłam pewna na 100% że straciłam dziecko... A jednak po szybkim usg okazało się, że serduszko bije i tak Jak pisałam wcześniej mam dzisiaj 6 letnią córkę
cayra1984
Bulkaasia i jak u Ciebie kochana???Cayra a jak u Ciebie? Krwawisz jeszcze?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
bittersweet
Zaciekawiona BB
ja też zaczęłam plamić na brązowo dość obficie. Dzisiaj 30dc w środę mam lekarza kreska na teście nie ciemnieje, obawiam się najgorszego...
joanna84-84
ja też zaczęłam plamić na brązowo dość obficie. Dzisiaj 30dc w środę mam lekarza kreska na teście nie ciemnieje, obawiam się najgorszego...
Oby to nie było to
Zresztą dużo dziewczyn ma plamienia na początku ciąży, wiele też plami przez całą ciążę.
reklama
Hej Laseczki, już po badaniu. Endometrium bardzo grube, jest kropeczka ale za wcześnie by coś powiedzieć. Szyjka i jajniki w porządku. Mam w środę zrobić betę i podać jej wynik TSH. Dała mi progesteron, mam brać przez m-c dwa razy dziennie. Także zobaczymy jak to będzie, do kontroli za 2 tyg.
cayra i bittersweet trzymam kciuki za WAS!!! Rozumiem co przechodzicie ale trzeba wierzyć , że sie uda
cayra i bittersweet trzymam kciuki za WAS!!! Rozumiem co przechodzicie ale trzeba wierzyć , że sie uda