reklama
cayra1984
Fanka BB :)
Cudne dwie krechy [emoji5] będzie dobrze kochana. Najważniejsze że kropeczka jest [emoji5]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
cayra1984
Bulkaasia bardzo się cieszę wszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca
Cayra i Bittersweet teraz czekamy na dobre nowiny od was i trzymamy za was kciuki
A ja dzisiaj ciężki dzień w pracy i padam... Do tego mam jakieś rozstroje żołądka...
Cayra i Bittersweet teraz czekamy na dobre nowiny od was i trzymamy za was kciuki
A ja dzisiaj ciężki dzień w pracy i padam... Do tego mam jakieś rozstroje żołądka...
cayra1984
Ja przespałam po pracy całe popołudnie. .. nawet burza mnie nie obudziła [emoji5] czy to dobry znak?[emoji12]Bulkaasia bardzo się cieszę wszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca
Ja myślę że bardzo dobry znakJa przespałam po pracy całe popołudnie. .. nawet burza mnie nie obudziła [emoji5] czy to dobry znak?[emoji12]
Dziewczyny, 19 maja lecę do Polski bo chrzesnica ma komunię. Czytam i czytam o lotach w pierwszym trymestrze, ale zdania są podzielone, Ginka mi powiedziała, że jak juz muszę to mogę ale jak bedę dalej plamić to mam zrezygnować, ehhh....
ankamaz
Tak, z happy endem synek ma 2,2 lata i póki co nawet antybiotyku nie miał w rozwoju też żadnych opóźnień, cieszę się, że nie miałam wtedy internetu bo pewnie bym wyczytała Bóg wie co ..O kurczę
Mam nadzieję, że ta historia ma happy end
Ale piękne kreski !
Mnie dzisiaj tak bolą cycki! I troszkę mlecznego śluzu się pojawiło Cieszy mnie to ogromnie
A jak u was z objawami ?
ankamaz
Mojego męża ciocia pracuje w szpitalu na SORze w turystycznym mieście,że tak to ujmę i zawsze powtarzała,że pełno poronień mają,bo w podróży podobno bardzo często się zdarza, ale ostrzegała przed dalekimi podróżami samochodem, samolotem nie wiem jak toDziewczyny, 19 maja lecę do Polski bo chrzesnica ma komunię. Czytam i czytam o lotach w pierwszym trymestrze, ale zdania są podzielone, Ginka mi powiedziała, że jak juz muszę to mogę ale jak bedę dalej plamić to mam zrezygnować, ehhh....
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
@bulkaasia Super, kreseczki, ja jutro do Angielskiego Gina idę i zobaczymy co mi powie. Mam ciążę wysokiego ryzyka to może mnie nie zignoruje.
@cayra1984, @bittersweet trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Powiedziałam swojemu kierownikowi w pracy, żeby wytłumaczyć czemu co chwilę latam do lekarza, przyjął to super ale zanim zapytacie, na zwolnienie lekarskie tutaj nie ma co liczyć, tzn możesz iść ale za darmo.
@ankamaz ja objawów praktycznie nie mam, piersi pobolewają lekko, troszkę częściej do toalety chodzę, no i pobolewania w podbrzuszu, które zazwyczaj nospą wyciszam. Nie jestem ani zmęczona, mdłości też nie mam, wkurza mnie to trochę
@cayra1984, @bittersweet trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Powiedziałam swojemu kierownikowi w pracy, żeby wytłumaczyć czemu co chwilę latam do lekarza, przyjął to super ale zanim zapytacie, na zwolnienie lekarskie tutaj nie ma co liczyć, tzn możesz iść ale za darmo.
@ankamaz ja objawów praktycznie nie mam, piersi pobolewają lekko, troszkę częściej do toalety chodzę, no i pobolewania w podbrzuszu, które zazwyczaj nospą wyciszam. Nie jestem ani zmęczona, mdłości też nie mam, wkurza mnie to trochę
Ostatnia edycja: