reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

test.jpg

To mój test dzis rano...

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 809
reklama
Bulkaasia bardzo się cieszę :-) :) wszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca :happy:
Cayra i Bittersweet teraz czekamy na dobre nowiny od was i trzymamy za was kciuki :happy:
A ja dzisiaj ciężki dzień w pracy i padam... Do tego mam jakieś rozstroje żołądka...

Bulkaasia bardzo się cieszę :-) :) wszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca :happy:
Cayra i Bittersweet teraz czekamy na dobre nowiny od was i trzymamy za was kciuki :happy:
A ja dzisiaj ciężki dzień w pracy i padam... Do tego mam jakieś rozstroje żołądka...
Ja przespałam po pracy całe popołudnie. .. nawet burza mnie nie obudziła [emoji5] czy to dobry znak?[emoji12]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, 19 maja lecę do Polski bo chrzesnica ma komunię. Czytam i czytam o lotach w pierwszym trymestrze, ale zdania są podzielone, Ginka mi powiedziała, że jak juz muszę to mogę ale jak bedę dalej plamić to mam zrezygnować, ehhh....:oo2:

O kurczę :szok:
Mam nadzieję, że ta historia ma happy end :tak:
Tak, z happy endem:) synek ma 2,2 lata i póki co nawet antybiotyku nie miał ;) w rozwoju też żadnych opóźnień, cieszę się, że nie miałam wtedy internetu bo pewnie bym wyczytała Bóg wie co ..

Ale piękne kreski !

Mnie dzisiaj tak bolą cycki! I troszkę mlecznego śluzu się pojawiło :) Cieszy mnie to ogromnie :)
A jak u was z objawami ?

Dziewczyny, 19 maja lecę do Polski bo chrzesnica ma komunię. Czytam i czytam o lotach w pierwszym trymestrze, ale zdania są podzielone, Ginka mi powiedziała, że jak juz muszę to mogę ale jak bedę dalej plamić to mam zrezygnować, ehhh....:oo2:
Mojego męża ciocia pracuje w szpitalu na SORze w turystycznym mieście,że tak to ujmę i zawsze powtarzała,że pełno poronień mają,bo w podróży podobno bardzo często się zdarza, ale ostrzegała przed dalekimi podróżami samochodem, samolotem nie wiem jak to

reklama
@bulkaasia Super, kreseczki, ja jutro do Angielskiego Gina idę i zobaczymy co mi powie. Mam ciążę wysokiego ryzyka to może mnie nie zignoruje.
@cayra1984, @bittersweet trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Powiedziałam swojemu kierownikowi w pracy, żeby wytłumaczyć czemu co chwilę latam do lekarza, przyjął to super ale zanim zapytacie, na zwolnienie lekarskie tutaj nie ma co liczyć, tzn możesz iść ale za darmo.
@ankamaz ja objawów praktycznie nie mam, piersi pobolewają lekko, troszkę częściej do toalety chodzę, no i pobolewania w podbrzuszu, które zazwyczaj nospą wyciszam. Nie jestem ani zmęczona, mdłości też nie mam, wkurza mnie to trochę :p

Ostatnia edycja:
Do góry