reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej laseczki, witam nowe STYCZNIÓWKI :*
U mnie bez zmian. Tzn. plamienia jak w 3 dzien okresu, skąpe, jasne... zero bólu, na IP nie byłam, jutro wizyta u lekarza... Kurde przecież 2 testy z dwoma kreskami nie mogły się mylić.... :(
cayra jak jasne to możliwe ze jeszcze wszystko bedzie ok. Tulam I trzymam kciuki.

Powtorzylam dzisiaj test z tej samej firmy co wczesniej I widze roznice wiec troche odetchnelam z ulga
IMG_20160509_061024.JPG

Załączniki

• IMG_20160509_061024.JPG
    IMG_20160509_061024.JPG
    241,2 KB · Wyświetleń: 1 783
reklama
hej nieśmiało dołączam, OM 11.04.2016, od 2 dni testy pozytywne. wcześniej 2 poronienia także nie skacze z radości póki co!:(

Witaj bittersweet. Trzymam kciuki za dobre zakończenie tym razem. Sama 3 lata temu poroniłam, więc teraz też mam ten strach w sobie.

ja w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg, a ciążę zakończona w 33 tyg. ;) więc rozumiem Twoje zachcianki ;p ale teraz mam nadzieję, że będzie inaczej z tymi kg ! ;) bo jeszcze mam 10 kg na plusie i ciało zaorane w rozstępach

Do trzech razy sztuka! Na pewno teraz się uda ! Witaj :) się rozgość :)

A co się stało, że tak szybko urodziłaś? Ja córkę urodziłam wg terminu z USG o prawie 4 tygodnie za szybko - miało być 1 czerwca, a jest z 6 maja. Synek zresztą też szybciej wyszedł - zamiast 16 kwiecień to 20 marzec. Mam nadzieję, że tym razem urodzę normalnie.
A o tyciu w ciąży lepiej się nie będę wypowiadać - napiszę tylko, że pierwszą zaczęłam z wagą 49,5 a teraz mam 79-80 kg :-( :(. Jeszcze nie schudłam po drugiej ciąży.

hej laseczki, witam nowe STYCZNIÓWKI :*
U mnie bez zmian. Tzn. plamienia jak w 3 dzien okresu, skąpe, jasne... zero bólu, na IP nie byłam, jutro wizyta u lekarza... Kurde przecież 2 testy z dwoma kreskami nie mogły się mylić.... :(

A nie myślałaś, żeby iść na betę? Najlepiej powtórzyć ja potem po 48 h i jeśli przyrost jest o co najmniej 66%, to jest wszystko ok.

cayra jak jasne to możliwe ze jeszcze wszystko bedzie ok. Tulam I trzymam kciuki.

Powtorzylam dzisiaj test z tej samej firmy co wczesniej I widze roznice wiec troche odetchnelam z ulgaZobacz załącznik 756932

Ja od 6 maja już 6 testów zrobiłam :sorry:. A najlepiej żebym mogła robić codziennie po kilka :laugh2:

Witaj bittersweet. Trzymam kciuki za dobre zakończenie tym razem. Sama 3 lata temu poroniłam, więc teraz też mam ten strach w sobie.

A co się stało, że tak szybko urodziłaś? Ja córkę urodziłam wg terminu z USG o prawie 4 tygodnie za szybko - miało być 1 czerwca, a jest z 6 maja. Synek zresztą też szybciej wyszedł - zamiast 16 kwiecień to 20 marzec. Mam nadzieję, że tym razem urodzę normalnie.
A o tyciu w ciąży lepiej się nie będę wypowiadać - napiszę tylko, że pierwszą zaczęłam z wagą 49,5 a teraz mam 79-80 kg :-( :(. Jeszcze nie schudłam po drugiej ciąży.

A nie myślałaś, żeby iść na betę? Najlepiej powtórzyć ja potem po 48 h i jeśli przyrost jest o co najmniej 66%, to jest wszystko ok.

Ja od 6 maja już 6 testów zrobiłam :sorry:. A najlepiej żebym mogła robić codziennie po kilka :laugh2:

Joanna84-84 - nigdy nie robiłam bety i nie mam pojęcia, jak ją się robi.... :(

Hej, ja nadal plamie na brązowy, jakieś nitki tak wyglada to. Mam o 15:30 lekarza, idę do pl kliniki bo tu w uk to nie pomogą niestety :no:
Trzymajcie kciuki!!!
Witam kolejne styczniowe Mamusie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry