reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej laseczki, witam nowe STYCZNIÓWKI :*
U mnie bez zmian. Tzn. plamienia jak w 3 dzien okresu, skąpe, jasne... zero bólu, na IP nie byłam, jutro wizyta u lekarza... Kurde przecież 2 testy z dwoma kreskami nie mogły się mylić.... :(
cayra jak jasne to możliwe ze jeszcze wszystko bedzie ok. Tulam I trzymam kciuki.

Powtorzylam dzisiaj test z tej samej firmy co wczesniej I widze roznice wiec troche odetchnelam z ulga
IMG_20160509_061024.JPG

Załączniki

• IMG_20160509_061024.JPG
    IMG_20160509_061024.JPG
    241,2 KB · Wyświetleń: 1 777
reklama
hej nieśmiało dołączam, OM 11.04.2016, od 2 dni testy pozytywne. wcześniej 2 poronienia także nie skacze z radości póki co!:(

Witaj bittersweet. Trzymam kciuki za dobre zakończenie tym razem. Sama 3 lata temu poroniłam, więc teraz też mam ten strach w sobie.

ja w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg, a ciążę zakończona w 33 tyg. ;) więc rozumiem Twoje zachcianki ;p ale teraz mam nadzieję, że będzie inaczej z tymi kg ! ;) bo jeszcze mam 10 kg na plusie i ciało zaorane w rozstępach

Do trzech razy sztuka! Na pewno teraz się uda ! Witaj :) się rozgość :)

A co się stało, że tak szybko urodziłaś? Ja córkę urodziłam wg terminu z USG o prawie 4 tygodnie za szybko - miało być 1 czerwca, a jest z 6 maja. Synek zresztą też szybciej wyszedł - zamiast 16 kwiecień to 20 marzec. Mam nadzieję, że tym razem urodzę normalnie.
A o tyciu w ciąży lepiej się nie będę wypowiadać - napiszę tylko, że pierwszą zaczęłam z wagą 49,5 a teraz mam 79-80 kg :-( :(. Jeszcze nie schudłam po drugiej ciąży.

hej laseczki, witam nowe STYCZNIÓWKI :*
U mnie bez zmian. Tzn. plamienia jak w 3 dzien okresu, skąpe, jasne... zero bólu, na IP nie byłam, jutro wizyta u lekarza... Kurde przecież 2 testy z dwoma kreskami nie mogły się mylić.... :(

A nie myślałaś, żeby iść na betę? Najlepiej powtórzyć ja potem po 48 h i jeśli przyrost jest o co najmniej 66%, to jest wszystko ok.

cayra jak jasne to możliwe ze jeszcze wszystko bedzie ok. Tulam I trzymam kciuki.

Powtorzylam dzisiaj test z tej samej firmy co wczesniej I widze roznice wiec troche odetchnelam z ulgaZobacz załącznik 756932

Ja od 6 maja już 6 testów zrobiłam :sorry:. A najlepiej żebym mogła robić codziennie po kilka :laugh2:

Witaj bittersweet. Trzymam kciuki za dobre zakończenie tym razem. Sama 3 lata temu poroniłam, więc teraz też mam ten strach w sobie.

A co się stało, że tak szybko urodziłaś? Ja córkę urodziłam wg terminu z USG o prawie 4 tygodnie za szybko - miało być 1 czerwca, a jest z 6 maja. Synek zresztą też szybciej wyszedł - zamiast 16 kwiecień to 20 marzec. Mam nadzieję, że tym razem urodzę normalnie.
A o tyciu w ciąży lepiej się nie będę wypowiadać - napiszę tylko, że pierwszą zaczęłam z wagą 49,5 a teraz mam 79-80 kg :-( :(. Jeszcze nie schudłam po drugiej ciąży.

A nie myślałaś, żeby iść na betę? Najlepiej powtórzyć ja potem po 48 h i jeśli przyrost jest o co najmniej 66%, to jest wszystko ok.

Ja od 6 maja już 6 testów zrobiłam :sorry:. A najlepiej żebym mogła robić codziennie po kilka :laugh2:

Joanna84-84 - nigdy nie robiłam bety i nie mam pojęcia, jak ją się robi.... :(

Hej, ja nadal plamie na brązowy, jakieś nitki tak wyglada to. Mam o 15:30 lekarza, idę do pl kliniki bo tu w uk to nie pomogą niestety :no:
Trzymajcie kciuki!!!
Witam kolejne styczniowe Mamusie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry