reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Bulkasia i cayra niedobrze dziewczyny... Można zgłosić się na ostry dyżur i zrobią usg.. Myślę że będzie widoczny tylko pęcherzyk bo na tętno zarodka jeszcze za wcześnie... I tu jest właśnie problem bo będą kazali czekać bo na tym etapie nie mogą potwierdzic zywotnosci zarodka... Ale jeśli będzie sam pęcherzyk to już jest nadzieja

Bulkasia i cayra niedobrze dziewczyny... Można zgłosić się na ostry dyżur i zrobią usg.. Myślę że będzie widoczny tylko pęcherzyk bo na tętno zarodka jeszcze za wcześnie... I tu jest właśnie problem bo będą kazali czekać bo na tym etapie nie mogą potwierdzic zywotnosci zarodka... Ale jeśli będzie sam pęcherzyk to już jest nadzieja
No wlasnie dlatego się zastanawiam czy jechać. ... nic mnie nie boli. Zobaczę jak się rozwinie. Jak to był jednorazowy incydent to poczekam do wtorku. Jak coś się zacznie dziać to jadę na IP

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwie koleżanki które miały normalnie na początku okres i urodziły zdrowe dzieciaczki... A jeśli chodzi o mnie to w 7 tygodniu miałam plamienia czystą krwią a w 14 tygodniu krwotok.. I moja córa ma dzisiaj już 6 lat :happy: więc dziewczyny głowy do góry :happy:

No wlasnie dlatego się zastanawiam czy jechać. ... nic mnie nie boli. Zobaczę jak się rozwinie. Jak to był jednorazowy incydent to poczekam do wtorku. Jak coś się zacznie dziać to jadę na IP

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz mozliwosc to na pogotowie

@bulkaasia a tobie proponuje na 111 zadzwonic albo odrazu na a&e

reklama
bulkaasia cayra trzymam kciuki, żeby było dobrze. Niestety na tym etapie ciąży nic nam nie mogą pomóc.

Mnie, póki co, nim nie boli i nie kłuje. Jutro będę umawiać się do lekarza, ale pewnie wizytę będę miała za ok. 4 tygodnie.

Do góry