reklama
cayra1984
Fanka BB :)
Ja takie krwawienie, jakbym.dostala okres... [emoji22]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Hej , wstałam rano i przy pobieraniu krew
Ja takie krwawienie, jakbym.dostala okres... [emoji22]
;( lekarz? Pogotowie?
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Klodzia96
Początkująca w BB
Cayra trzymamy kciuki bardzo mocno żeby wszystko było w porzadku [emoji17]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulkasia i cayra niedobrze dziewczyny... Można zgłosić się na ostry dyżur i zrobią usg.. Myślę że będzie widoczny tylko pęcherzyk bo na tętno zarodka jeszcze za wcześnie... I tu jest właśnie problem bo będą kazali czekać bo na tym etapie nie mogą potwierdzic zywotnosci zarodka... Ale jeśli będzie sam pęcherzyk to już jest nadzieja
cayra1984
No wlasnie dlatego się zastanawiam czy jechać. ... nic mnie nie boli. Zobaczę jak się rozwinie. Jak to był jednorazowy incydent to poczekam do wtorku. Jak coś się zacznie dziać to jadę na IPBulkasia i cayra niedobrze dziewczyny... Można zgłosić się na ostry dyżur i zrobią usg.. Myślę że będzie widoczny tylko pęcherzyk bo na tętno zarodka jeszcze za wcześnie... I tu jest właśnie problem bo będą kazali czekać bo na tym etapie nie mogą potwierdzic zywotnosci zarodka... Ale jeśli będzie sam pęcherzyk to już jest nadzieja
Mam dwie koleżanki które miały normalnie na początku okres i urodziły zdrowe dzieciaczki... A jeśli chodzi o mnie to w 7 tygodniu miałam plamienia czystą krwią a w 14 tygodniu krwotok.. I moja córa ma dzisiaj już 6 lat więc dziewczyny głowy do góry
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Jak masz mozliwosc to na pogotowieNo wlasnie dlatego się zastanawiam czy jechać. ... nic mnie nie boli. Zobaczę jak się rozwinie. Jak to był jednorazowy incydent to poczekam do wtorku. Jak coś się zacznie dziać to jadę na IP
@bulkaasia a tobie proponuje na 111 zadzwonic albo odrazu na a&e
reklama
joanna84-84
bulkaasia cayra trzymam kciuki, żeby było dobrze. Niestety na tym etapie ciąży nic nam nie mogą pomóc.
Mnie, póki co, nim nie boli i nie kłuje. Jutro będę umawiać się do lekarza, ale pewnie wizytę będę miała za ok. 4 tygodnie.
Mnie, póki co, nim nie boli i nie kłuje. Jutro będę umawiać się do lekarza, ale pewnie wizytę będę miała za ok. 4 tygodnie.