betina79
Fanka BB :)
@MamusiaToJa niesamowita ta Twoja historia, nacieszcie sie teraz soba : )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojego brata zdiagnozowano niedomkniętą zastawkę gdy miał 16 lat po jakims czasie sama się domkneła. Więc czasami nie warto się zamartwiaćWszystko jest okey i w jak najlepszym porządku.
Jedynie tam jakas zastawka z serduszka ale to mam sie tym wgl nie przejmowac tak stwierdzil lekarz
Znawcą nie jestem ale wydaje mi się że powinnas usg mieć robione częściej. Przynajmniej co 1-2 tygodnie.mam wizyty ci 3-4tyg i za każdym razem mam usg.jak na razie miałam w 13 15 19 i 22tyg
zapytam się go za tydzień ale to taki typ lekarza co dmucha na zimne więc akurat mój M mu bardzo ufa. na pewno będę szła na filmik z usg do innego lekarza to też się go o to zapytam.Znawcą nie jestem ale wydaje mi się że powinnas usg mieć robione częściej. Przynajmniej co 1-2 tygodnie.
Martyna a w jakich odstępach masz robione USG? I czy w razie jakby dzialo się cos zlego można to operować jeszcze w ciąży? Ja mam kolejna wizyte u gin we wtorek, ale podejrzewam ze bez usg bo 16 mam prenatalne. Badanko przypada na 24tydz +2dni podejrzewam że lekarz umówił mnie tak późno ze względu na tłuszczyk na moim brzuchu. Ja już przytyłam 8kg . Mam 170cm i 88kg okropnie się czuje nigdy tyle nie ważyłam chlip chlip