reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam porannie/przedpołudniowo:)
@Danutka24 nie przepraszaj:). Ja tak naprawdę przyznaję Ci rację:) Nauczyciele naprawdę są specyficzni, widać to szczególnie po babkach, które są już w wieku przedemerytalnymo_O najmądrzejsze na świecie:p. Mam nadzieję, że ze mną nie będzie tak źle. Ale czasem jak mam do czynienia z większą grupą dzieci prywatnie to też z przyzwyczajenia zachowuję się jakbym była w klasie:p. Ja uwielbiam moją pracę, ale fakt, że ja pracuję z najmłodszymi i dla mnie ta grupa wiekowa jest najwdzięczniejsza.
@HappyBabyMama gratuluję ruchów.
Widzę, że coraz więcej z nas zaczyna odczuwać jakieś dolegliwości. Mnie też ostatnio dziwnie pobolewa brzuch:(. Poza tym jak dłużej posiedzę to dzieje mi się coś dziwnego. Mam wrażenie, że to jakiś mięsień przy żebrach ma skurcz i strasznie zaczyna boleć i boli przez długi czas. Nie wiem jak to inaczej opisać. Np. wczoraj malowałam paznokcie i potem mi się to stało, bolało cała noc, czuję to nawet teraz. Nie wiem co to za licho ale jest niefajne. Miewacie coś podobnego?
@MartynaM ja badania na przeciwciała mam teraz przepisane 2-gi raz. Będę robiła w przyszłym tyg. przed wizytą. ale nie wiem czy to o te badania Ci chodzi?

reklama
A tak a propos kopniaków maluszków i mężczyzn... Mała ostatnio kopała więc wzięłam rękę mojego m i położyłam na brzuchu, żeby poczuł. On od razu krzyczy: POCZUŁEM! Akurat w ogóle nie kopnęła, więc mówię, żeby poczekał cierpliwie, bo akurat nic nie zrobiła;). Dzidzia go olała i przestała kopać, a on jeszcze wyczuł parę kopniaków;). Ten to ma wyobraźnię:-D

Martyna ja badanie robilam chyba kolo 9tc i przeciwcial nie stwierdzono, a ty masz zrobic?

Brzusio kurcze niewiem na tym etapie na ile to jest normalne ...warto skonsultowac sie z lekarzem, bo jesli to sa skurcze to szyjka moze sie skracac, ale wiesz prosze niemysl zaraz o najgorszym[emoji4]...moze potrzebujesz tylko lekow np. Magnez mozesz sobie brac on jest na spinanie brzuszka...
Wez moze sie skontaktuj z lekarzem, poradzi czy to moze tak byc czy lepiej wprowadzic jakies leki..

Cześć dziewczyny, też się budzę z rana wcześnie ale z głodu. zjem i zasypiam.
Co do teściowych to w tej chwili się bardzo na swojej zawiodłam. Bo powiedziała że jak dziecko postanowi się urodzić w ciągu tygodnia to ona się Oliwią nie zajmie bo musi iść do pracy. I teraz albo dogadamy się z Adama Tatą albo jesteśmy w czarnej D. (W najgorszym wypadku Oliwia pojedzie z nami do szpitala)
Adam widuje się z nią często bo mieszkamy w tym samym mieście (5 minut od siebie) i klka razy się wkurzałam bo co ona powiedziała to było święte, (jak ja powiedziałam to samo to dzwonił się upewnić)
Generalnie ostatnio nie ścinam się z nią ale wkurza mnie niemilosiernie czasami. Nie powie nic wprost tylko poskarzy sie corce, ktora przyjdzie do Adama I dopiero ja sie dowiaduje.
Wogóle siostra Adama to ewenement na osobną historię ale oczywiście w oczach mamy to jest idealna.

Ja wczoraj upiekłam ciasto z brzoskwiniami i dokańczam je dzisiaj. Mniam. Wróciłam do domu i odpukać wymioty znowu przeszły, ale coś czuje że to wszystko mocno ze stresem jest związane więc pewnie wrócą jak wrócę do pracy.

@MartynaM prosze bardzo [emoji847] mam nadzieje ze cos widać
1472207075-en42bz.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry