reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Cześć dziewczynki :) Gratuluję wizyt wczorajszych oraz słodkich dziewczynek w brzuchach :)

Mnie dziś wzięło od rana i zrobiłam fit muffinki owsiane do kawki, ale bez grama cukru! :) Właśnie zajadam się już drugą :p
U mnie spokój, dziś zostałam w domu, a wczoraj na wieczór mój M miał szczęście i pierwszy raz w tej ciąży poczuł 2 kopniaczki :) Strasznie czekał na ten moment! Miłego dnia kobietki a Tobie @Marcje życzę miłego weekendu w babskim gronie :)

Cześć dziewczynki :) Gratuluję wizyt wczorajszych oraz słodkich dziewczynek w brzuchach :)

Mnie dziś wzięło od rana i zrobiłam fit muffinki owsiane do kawki, ale bez grama cukru! :) Właśnie zajadam się już drugą[emoji14]U mnie spokój, dziś zostałam w domu, a wczoraj na wieczór mój M miał szczęście i pierwszy raz w tej ciąży poczuł 2 kopniaczki :) Strasznie czekał na ten moment! Miłego dnia kobietki a Tobie @Marcje życzę miłego weekendu w babskim gronie :)
a podasz przepis ? :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Olivka85 w koncu zasnelam o 7 heh, a maly budzi sie przewaznie po 5 troszke po kopie i idzie spac[emoji4]

Brzusio mnie na szczescie nic niemeczy jak sie obudze ale usnac niemoge:/

Martyna badanie na przeciwciala? Ja robilam

Marcje ale masz fajnie;)
Mnie koleznaki z pracy namawialy na wyjazd wekeend nad morze ale okazalo sie ze chca jechac w tym terminie co by mielismy z rodzinka jechac a w sumie wyszlo ze lezalam w szpitalu

Brzusio a masz numer do lekarza? Bo jak sa zbyt czesto to troche nie dobrze...moze zaleci jakies dodatkowe leki...
Brzuch twardnieje mi tak srednio 3 razy na dobę tylko to jest jakieś dziwne bo nie ba pare sekund czy minut tylko napnie sie tak na dluzej i później przechodzi a co może sie stać?

Marcje baw się dobrze. Oj mnie tez przydałby sie taki babski wypad - zazdroszczę.
Mój M jest bardzo związany z rodzicami a z mama to juz wogole. Jego mama jest taka osoba oddająca całe serce dziecku. I ja nie zamierzam go zmieniać pod tym względem / zreszta nie udałoby mi sie chyba. Ale mój maz nie ma tak ze stawia ich na pierwszym miejscu tylko my dwoje a teraz juz troje jesteśmy najważniejsi i nikt nam sie ma nie wtrącać. Wiec nie mam powodu do walki z teściowa. Ale ona sie tez nie narzuca nie wtrąca, pomagać tylko często chce ale ja nie potrzebuje i nie chce. Jedyne co mnie wkurza to jak Ona tak lamentuje ze tęskni za synami - to mnie wkurza ale to taki szczególik. Moja mama tez tęskni ale dzwoni porozmawia i nie płacze jak to wszystkie dzieci sie wyprowadziły.
Dziewczyny ja chyba od wczoraj czuje ruchy :) wczoraj wieczorem i dzis rano.
A mój maz juz zaczyna gadac do brzuszka i głaskać i wogole aaaa rozczula mnie to bo to taki facet z krwi i kości wiecie on nie płacze on sie nie wzrusza on jest twardy :) a jak zaczyna do bobaska mowić to paść mozna ze śmiechu i sie rozczulic na maksa.
Ja sie wczoraj tym sokiem z buraka tak załatwiłam ze chyba takiego bólu jeszcze nie czułam na szczescie rano przeszło. My dziś wyjeżdżamy do poznania na weekend :)

Cześć i czołem. Nadrabia was ale z pisaniem gorzej.
U nas już po remoncie urobilam sie chcąc nie chcąc.
Pogoda piękna a wakacje za pasem mój synus idzie w tym roku do szkoły a dopiero co zaczynał przedszkolem ajj ile było wtedy płaczu. Mojego i jego.
Cieszę się że wszystkie wizyty udane i widzę że dziewczynki zaczęły się pokazywał
Ja swoje usg mam 31 sierpnia mam nadzieję że chłopak jest dalej chłopakiem.zdrowym i silnym [emoji4]
Shaer zmartwilo mnie twoje plamienie już wszystko ok?oby mąż się ogarnął.
Nutka baba z lidla to idiotka spalić na stosie [emoji32]brak słów
Dziewczyny co wy z tym stawianiem się brzuchatki nie straszcie mnie -mi się chyba nie zdążyło jedynce twardsze brzuch mzm po całym dniu. Muszę kupić zapobiegawczo magnez i nospe. Mi za to dokucza ból lewego biodra i ciągnie do pośladków. Ból ostatnio tak silny że zapodalam apap. Pojawia się jak dużo chodzę coś dzwigne itp.

Cześć i czołem. Nadrabia was ale z pisaniem gorzej.
U nas już po remoncie urobilam sie chcąc nie chcąc.
Pogoda piękna a wakacje za pasem mój synus idzie w tym roku do szkoły a dopiero co zaczynał przedszkolem ajj ile było wtedy płaczu. Mojego i jego.
Cieszę się że wszystkie wizyty udane i widzę że dziewczynki zaczęły się pokazywał
Ja swoje usg mam 31 sierpnia mam nadzieję że chłopak jest dalej chłopakiem.zdrowym i silnym [emoji4]
Shaer zmartwilo mnie twoje plamienie już wszystko ok?oby mąż się ogarnął.
Nutka baba z lidla to idiotka spalić na stosie [emoji32]brak słów
Dziewczyny co wy z tym stawianiem się brzuchatki nie straszcie mnie -mi się chyba nie zdążyło jedynce twardsze brzuch mzm po całym dniu. Muszę kupić zapobiegawczo magnez i nospe. Mi za to dokucza ból lewego biodra i ciągnie do pośladków. Ból ostatnio tak silny że zapodalam apap. Pojawia się jak dużo chodzę coś dzwigne itp.

Mam identyczny bol jak duzo chodzę albo stoję lewe biodro do pośladka i ja mam jescze bol pleców na dole.

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Wielka radosć jak dowiadujemy się, że dzieciaczki zdrowe :)

@HappyBabyMama no to pewnie pierwsze ruchy :) Super tatuś z Twojego faceta. Mój jest cały czas zdziwiony łamane na przerażony. Zawsze przed snem przykłada rękę żeby "pobyć" z małym chwilkę a potem leży zszokowany. Jestem ciekawa, jak Twój zareaguje na kopniaczki :laugh2:

@MiMeMi kciukasy za wyniki!

@Marcje udanego babskiego weekendu :)

@betina79 a to skurcze czy ukłucia były?

Ja odebrałam wyniki i niestety żelazo wciąż pod kreską.. :( w stosunku do poprzednich badań odrobinkę lepiej ale wciąż daleko do normy.. :crazy:

Do góry