HappyBabyMama
Fanka BB :)
fajnie@HappyBabyMama tez mam wg usg na 26.01 termin [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie@HappyBabyMama tez mam wg usg na 26.01 termin [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z tego co wiem szpital nawet nie pyta imię dziecka.rejestruje się dziecko w urzędzie w przypadku gdy rodzice nie sa małżeństwem potrzebna jest mama i tata jeśli są to może zarejestrować ojciec także dziewczyny musimy być grzeczne przed porodem żeby chłop nie wybrał nam jakiegoś imienia którego nie chcemyCześć Wam wszystkimCałą noc uciekałam przed terrorystami, chyba mi na mózg siada
Obudziłam sie w znacznie lepszym humorze niż się kładłam wiec jest dobrZe
Shaer to w szpitalu podaj swoje imie jakie wybrałaś i nie bedzie miał juz możliwości podac swojego, najwyżej zrobi ci awanturę ale bedzie po twojemuja bym tak zrobiła. Nie interesuje sie to niech spada. A za tekst o koniu na biegunach to ja bym go palnęła. Ahh cieżko masz z tych chłopem swoim, dobrze ze synek utalentowany. To posylasz go teraz od września do szkoły? Szkoda zeby sie marnował z taka wiedza i inteligencja maluch.
W Warszawie pogoda pod zdechłym psemale lepsze to niz mega upał
Miłego dnia
W razie czego mamy pół roku na zmianę imienia w Urzędzie Stanu Cywilnegoz tego co wiem szpital nawet nie pyta imię dziecka.rejestruje się dziecko w urzędzie w przypadku gdy rodzice nie sa małżeństwem potrzebna jest mama i tata jeśli są to może zarejestrować ojciec także dziewczyny trzeba być grzeczne przed porodem żeby chłop nie wybrał nam jakiegoś imiona którego nie chcemy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
mnie też to zdziwiłoaa myśłałam że w szpitalu sie już określa w jakiś dokumentach![]()
moj się urodził rowno miesiąc przed terminem z waga 2640 g i 51cm ale i tak kilka dni spędził w inkubatorze i sądzę że tym razem też urodze wcześniej.Mój plan minimum to urodzić w 2017r. Synka urodziłam w 35tc i nie chcę ponownie drżeć o zdrowie dziecka. I tak mieliśmy szczęście, bo był duży 2980 i 56 cm, ale do 4mca był pod stałą opieką neonatologa.