reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Cześć Wam wszystkim:) Całą noc uciekałam przed terrorystami, chyba mi na mózg siada :) Obudziłam sie w znacznie lepszym humorze niż się kładłam wiec jest dobrZe :)
Shaer to w szpitalu podaj swoje imie jakie wybrałaś i nie bedzie miał juz możliwości podac swojego, najwyżej zrobi ci awanturę ale bedzie po twojemu:) ja bym tak zrobiła. Nie interesuje sie to niech spada. A za tekst o koniu na biegunach to ja bym go palnęła. Ahh cieżko masz z tych chłopem swoim, dobrze ze synek utalentowany. To posylasz go teraz od września do szkoły? Szkoda zeby sie marnował z taka wiedza i inteligencja maluch.
W Warszawie pogoda pod zdechłym psem :) ale lepsze to niz mega upał ;)
Miłego dnia
z tego co wiem szpital nawet nie pyta imię dziecka.rejestruje się dziecko w urzędzie w przypadku gdy rodzice nie sa małżeństwem potrzebna jest mama i tata jeśli są to może zarejestrować ojciec także dziewczyny musimy być grzeczne przed porodem żeby chłop nie wybrał nam jakiegoś imienia którego nie chcemy ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój plan minimum to urodzić w 2017r. Synka urodziłam w 35tc i nie chcę ponownie drżeć o zdrowie dziecka. I tak mieliśmy szczęście, bo był duży 2980 i 56 cm, ale do 4mca był pod stałą opieką neonatologa.

z tego co wiem szpital nawet nie pyta imię dziecka.rejestruje się dziecko w urzędzie w przypadku gdy rodzice nie sa małżeństwem potrzebna jest mama i tata jeśli są to może zarejestrować ojciec także dziewczyny trzeba być grzeczne przed porodem żeby chłop nie wybrał nam jakiegoś imiona którego nie chcemy ;)

W razie czego mamy pół roku na zmianę imienia w Urzędzie Stanu Cywilnego ;)

Mój plan minimum to urodzić w 2017r. Synka urodziłam w 35tc i nie chcę ponownie drżeć o zdrowie dziecka. I tak mieliśmy szczęście, bo był duży 2980 i 56 cm, ale do 4mca był pod stałą opieką neonatologa.
moj się urodził rowno miesiąc przed terminem z waga 2640 g i 51cm ale i tak kilka dni spędził w inkubatorze i sądzę że tym razem też urodze wcześniej.

Tuatj w UK z imionami o ile wiem jest tak że dopóki się nie zarejestruje dziecka to jesto "dziecko płci żeńskiej/męskiej tej i tej osoby" LOL :D

Dziewczyny.. kuku sobie zrobiłam. Zerwałam sobie kawałek paznokcia do krwi z dużego palca u nogi bo potknęłam się o leżące grabie w ogródku. :sad: Nienawidzę jak coś się dziej z paznokciami.
Chyba najbardziej nieprzyjemna rzecz pod słońcem.

Ja mam termin z @ na 29 stycznia a z usg na 10 lutego. Raczej obstawialabym ten luty ale zobaczymy bo to roznie bywa. To druga ciaza a takie podobno lubia rozwiazywac sie wczesniej [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie termin z om 9 styczeń z usg 6 styczeń. 11 stycznia mam urodziny -zobaczymy czy będzie prezent [emoji3]Antka przenosiłam 4 dni.
Aniay uważaj żeby zakażenia nie dostać zdezynfekuj czymś najlepiej.
Padam na cyce ugotowalam obiad uciekam ciasto zrobiłam zakupy a jeszcze czeka sprzątanie [emoji32]chłopaki pojechali zawieźć mięso teściowej do zapeklowania bo za tydzień wedzimy szyneczki i boczek

reklama
Ja mam na 19 stycznia z @ a 21 z usg więc myslę że na 10 lekarka mi zrobi cc chciała bym być 14 stycznia w domku moja Amelka ma wtedy urodzinki ale fajnie by było jak bym urodziła właśnie 14 stycznia
My idziemy na imprezkę muszę się nastawić że większość osób będzie podchmielonych a ja nie lubię wkurzają mnie ,a zwłaszcza mąż .Tak jest kochany a wtedy to już przesadnie wręcz obsesyjnie.

Do góry